logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Despre sexul la prima întâlnire – pro şi contra

Ştii că în seara asta ai o întâlnire importantă. Îţi petreci toată după-masă pregătindu-te, urmând ritualul de frumuseţe, oferind o atenţie deosebită fiecărui fir de par, te razi, te pensezi, te epilezi, cauţi un sutien funcţional ce se decide din două mişcări în faţă, apoi îţi scoţi toţi bikini că să găseşti perechea ce se asortează perfect cu sutienul dar sunt şi hoţ, scoţi toate rochiţele moderne dar în accelasi timp uşor provocatoare,fără a fi prea îndrăzneţe! Te machiezi subtil, ascunzi cutia cu bomboane mentolate, un lip gloss şi parfumul în geantă şi pleci.

Pe drum începi să te gândeşti serios dacă e ok să faci sex de la prima întâlnire!?

Aţi crescut ştiind că nu e bine, a devenit o regulă, un şablon genetic după care se ghidează foarte multe femei deşi în ultimii ani sexul a devenit în sfârşit o normalitate şi sexul de la prima întânire nu mai e atât de asupru judecat. Cu toate astea să faci sau să nu faci? Ei bine, ai două posibilităţi:

Dacă accepţi să faci sex de la prima întânire

Înseamnă că tu chiar îţi doreşti să faci asta! Nu trebuie să o faci că ţi-a cerut-o el, că ştii că poate nu mai ai şansă, că altfel nu o să va mai vedeţi etc! Mulţi bărbaţi aplică un fel de şantaj sentimental şi foarte mulţi fac presiuni până la nesimţire însă tu trebuie să faci sex doar dacă îţi doreşti cu adevărat! Nu merită că a două zi să ai regrete!
Poate v-aţi cunoscut mai demult, poate sunteţi prieteni de câţiva ani dar doar acum aţi început să îl vedeţi cu alţi ochi, poate că vi-l doriţi de ani de zile! Profitaţi de ocazie şi lăsaţi concepţiile învechite acasă! Sexul e normal, dorinţa e firească şi nu există nici o dovadă ştiinţifică că sexul de la prima întâlnire conduce doar la o aventură, sunt multe relaţii ce se leagă după o astfel de noapte nebună şi durează mulţi ani, chiar se încheie cu căsnicie!

Însă dacă accepţi să faci sex de la prima întâlnire nu uită să folosiţi prezervativul! Ideal ar fi 2 metode de contracepţie, una din partea ta şi una din partea lui că să dovediţi că sunteţi adulţi responsabili!

Dacă NU accepţi să faci sex de la prima întâlnire

Înseamnă că ai analizat situaţia, ţi-au urmat instinctul şi el ţi-a spus că ceva nu e în regulă. Băiatul asta fie nu te respectă aşa cum îţi doreşti tu, fie ţie frică că el vrea doar sex şi tu vrei mai mult aşa că te-ai gândit să fi precaută, fie vrei să îl ţii pe jar să vezi dacă prezinţi interes pentru el măcar să mai iasă la o întâlnire cu ţine, fie chiar nu ţi-a plăcut şi categoric nu vrei să petreci o noapte fierbinte cu el! Concentrează-te pe ce simţi şi fă ce îţi dictează inima!

Nu te gândi că poate nu te mai sună, nu există reţeta perfectă nici bărbatul perfect, aşa că poate fi THE ONE de la prima întâlnire sau poţi ieşi cu el la 50 de întâlniri şi tot să simţi că nu e bărbatul potrivit sau momentul potrivit! Bucură-te de momentele petrecute cu el şi nu te lasă condusă de minte, capul o să-ţi dicteze mereu să aştepţi, să nu forţezi lucrurile, să nu cazi în plasa etc! În final ce poţi să pierzi? Dacă faci sex şi totul se rezumă la o aventură, măcar să fie cea mai tare aventură din viaţă ta!

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.