logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Dimineţi plăcute în doi

Suntem obişnuiţi să petrecem momente de calitate împreună seară. De-a lungul anilor ne-am format acest obicei care a devenit în timp un stil de viaţă greu de schimbat. Din păcate programul de lucru al multor oameni s-a schimbat în ultimii ani de când au intrat pe piaţă multe companii străine care ne cer un program flexibil cu ore de muncă după-masă sau chiar noaptea. În plus weekendurile devin aglomerate în a două parte a zilei, din dorinţa de a rezolva cât mai multe probleme, aşa că seara ne găseşte deja terminaţi şi fără chef de romantisme.

Dacă treceţi şi voi prin perioade de tranzit în care singurul vostru timp liber e dimineaţă nu va faceţi probleme, am adunat pentru voi 5 idei de a petrece dimineţi plăcute în doi:

1.Mergeţi să vedeţi răsăritul împreună
E greu să te trezeşti cu noaptea în cap dar o dată pe an se poate! Se poate să faci un efort pentru o amintire pe viaţă! Aşa că găsiţi locaţia perfectă de unde răsare soarele într-un mod spectaculos şi mergeţi acolo. Se ştie deja că vara, la mare, răsăritul e foarte intens iar cadrul stâncos, pe un fundal albastru, cu nisip fin va oferă decorul perfect pentru o dimineaţă romantică! Însă nu doar la mare puteţi avea parte de asemenea dimineţi ci şi la munte sau în zonele de belvedere ale oraşelor.

2. Surprinde-l cu un mic dejun în pat
Uneori cele mai mari surprize vin din lucruri mărunte, iar cel mai delicios mic dejun este cel care îţi vine servit la pat. Primeşti puncte bonus dacă realizezi un mic dejun creativ, până şi o felie simplă de toast sau nişte ochiuri pot face minuni dacă le aranjezi într-un mod unicat, ca un masterchef, pe o farfurie pătrată, albă! Nu uita să adaugi şi un bol cu fructe afrodisiace, sigur o să va ajute pentru o dimineaţă perfectă în doi!

3. Dezlegaţi integrame
Dacă iubitul tău e genul care nu se lasă de cafea, ţigări şi ziare adică este tipul care iubeşte micul dejun anti-social, provoacă-l să faceţi integrame împreună. Este distractiv dar şi un mod bun de a pune mintea în mişcare, de a te energiza pentru întreagă zi. S-a demonstrat faptul că integramele ajută atât la memorie cât şi la concetrare aşa că urmaţi acest „tratament” împreună! E distractiv şi sănătos!

4. Mergeţi împreună la o cafea în oraş
Uneori e bine să condimentezi relaţia cu ceva nou. Dar când acel ceva nou întârzie să apară e timpul să vii tu cu idei. O idee minunată e să îţi inviţi iubitul la o cafea în oraş, chiar înainte de a merge la muncă sau la cursuri. Poate peste zi sunteţi ocupaţi dar faptul că reuşiţi să va faceţi timp şi unul pentru celălalt înseamnă că vă pasă. Chiar dacă vă vedeţi la 6 dimineaţă şi doar pentru un sfert de ceas tot contează. Ţineţi flacăra iubirii aprinsă!

5. Leneviţi în pat
Uneori tot ce îţi doreşti e să îi îl simţi aproape, să îi simţi căldura, îmbrăţişarea, sărutul de dimineaţă. Mai ales în weekend lăsaţi-vă pradă tentaţiei de a petrece dimineaţă în pat! Povestiţi despre săptămâna ce tocmai a trecut, faceţi planuri pentru săptămâna care vine, iniţiaţi o bătaie cu perne şi iubiţi-vă mult!

foto

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *