logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Dragostea în funcţii de zodii

Eu cred în zodiac. Cred în dragoste în funcție de zodii. Cred că iubirea şi zodiacul se întâlnesc atunci când relaţiile întâmpină anumite probleme. Cred că o relaţie poate să ia naştere foarte uşor dar se întreţine greu şi chiar foarte greu dacă nu ai partenerul potrivit. În schimb dacă ai un partener compatibil cu tine din punct de vedere astrologic totul se rezolvă mult mai ușor.

Zodiile şi compatibilitățile:

BERBEC – Leu ,Săgetător, Gemeni şi Vărsător
TAUR- Fecioara, Capricorn, Rac şi Peşti
GEMENI – Balanţă, Vărsător, Berbec şi Leu
RAC – Scorpion, Peşti, Taur şi Fecioara
LEU – Berbec, Săgetător , Gemeni şi Balanţă
FECIOARA – Taur, Capricorn Rac şi Scorpion
BALANŢă – Gemeni , Vărsător , Leu şi Săgetător
SCORPION – Rac , Peşti , Fecioara şi Capricorn
SĂGETĂTOR – Leu , Berbec , Balanţă şi Vărsător
CAPRICORN – Fecioara , Taur , Scorpion şi Peşti
VĂRSĂTOR- Balanţă , Gemeni , Săgetător şi Berbec
PEŞTI – Scorpion , Rac , Capricorn şi Taur 

Cred că cel mai mare câştig vine din partea oamenilor care sunt interesaţi de zodiac. Cei care cred în zodiac. Şi au studiat semenele zodiacale. Astfel dacă ştii ce zodie sunt, înţelegi toanele mele, înţelegi părţile mele negative şi le ştii foarte bine pe cele pozitive!

Care sunt beneficiile unei relaţii cu 2 persoane ce sunt compatibili din punct de vedere zodiacal:

Potrivire de caracter
În mod normal atunci când te întâlneşti cu cineva compatibil cu semnul tău zodiacal o să vezi că caracterele voastre sunt foare asemenatoare, că va potriviţi perfect. Nu doar că te înţeleg mult mai uşor, uneori puteţi să staţi împreună fără că măcar să vorbiţi şi tot va înţelegeţi. Uneori începi o propoziţie şi partenerul tău o continuă. El ştie deja ce gândiţi, ce simţiţi… Evident asta nu se întâmplă de la primele întâlniri însă în timp aceste lucruri vor fi din ce în ce mai evidente.

Ying şi Yang
O persoană cu care este compatabila nu înseamnă că e la fel că şi tine. Ci din contra este o persoană care te completează, care te ajută să evoluezi, care te îndrumă mereu spre bine, care e acolo pentru ţine! Dar e diferit! Fiindcă doar persoanele opuse se atrag. Şi atunci când atracţia este prezenţa, focul aprins, o relaţie funcţionează mult mai uşor şi ambii parteneri sunt fericiţi! Iar atracţia vine întotdeauna înainte de iubire, obişnuită, cunoaştere, etccc. De accea cred că pentru 2 parteneri ce sunt compatibili e mult mai uşor să comunice, să se intaleaga, să se iubească.

Sex de calitate
Cred că dorinţa este stârnită de atracţie şi o dată ce aveţi acest ingredient este doar o problema de exerciţiu, încredere şi cunoaştere pentru a face lucrurile să funcţioneze bine. Se spune că persoanele compatabilile fac sex de calitate însă trebuie să ştiţi că nu doar comptibilitatea contează ci multe alte aspecte ce ţine de voi, de caracterul vostru, de educaţie, de gândire, etc.

Spuneţi-mi doamnelor povestea voastră despre bărbaţi şi zodii. Aţi întâlnit pe cineva compatibil în dragoste şi în zodiac cu voi? 

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *