logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ghid de seducţie – cum să fii sexy pentru un bărbat

seductie

Vine vara, toate femeile visează să fie sexy, îşi doresc să aibă o latura atrăgătoare dar foarte puţine reuşesc să facă asta într-un mod natural fără să fie exagerate sau vulgare. Asta se intâmplă din cauză că nu înţeleg termenul de sexy, multe femei încă consideră că o fustă până peste buci, nişte pantaloni exagerat de scurţi sau o cămaşă transparentă le face suficient de sexy. Nimic mai greşit!

Da poate o să stârniţi ceva reacţii, poate bărbaţii o să întoarcă capul după voi, vor avea fantezii cu voi noaptea dar în nici un caz nu veţi reuşi să aveţi o relaţie serioasă cu un bărbat dacă îl seduceţi în acest mod.
Fiindcă multe femei nu ştiu ce înseamnă să fie sexy, ne-am gândit să facem un ghid de seducţie, cum să fi sexy pentru un bărbat:

1. Ai încredere în tine. O femeie care păşeşte cu încredere, care zâmbeşte, care ştie zice „te rog” dar şi „mulţumesc” în timp ce se mişcă şi vorbeşte stăpână pe sine, fără pic de aroganţă, e o femeie sexy.

2. Pantofii cu toc. Nu contează că ai o rochie lungă sau o pereche de jeans, cât timp porţi tocuri înalte toţi bărbaţii vor întoarce capul după tine, fiindcă tocurile îţi lungesc picioarele şi te scot în evidenţă.

3. Formele sexy, apetisante. După cum am spus goliciunea nu înseamnă să fi sexy dar hainele care vă scot în evidenţă calităţile, sănii, fundul, talia de viespe, picioarele lungi, frumoase, vă fac sexy chiar şi acoperite cu material. Sunt chiar mai incitante!

4. Spiritul aventurier. Bărbaţii se simt atraşi de femeile care ştiu să se distreze, care iubesc viaţa şi sunt mereu gata să facă ceva nou şi incitant. Aşa că dacă sunteţi prea timide, faceţi exerciţii pentru a fi mai deschise în faţa bărbaţilor.

5. Să aveţi simţul umorului. Asta nu înseamnă să faceţi pe clovnii dar o fată care apreciază glumele bune, care face glume, care se implică şi râde cu poftă la glumele lui, e sexy.

6. Respectul de sine. O femeie ce se respectă pe sine, ce oferă şi impune respect e o femeie sexy. Dacă te oferi pe tavă bărbaţii o să te calce în picioare şi vei fi văzută mereu sub nivelul lor, nu vei fi demnă de o relaţie serioasă doar de o aventură pasageră.

7. Misterul. O femeie misterioasă care se lasă greu citită, care nu dezvăluie niciodată totul despre ea, care oferă indicii ce te pune pe gânduri e o femeie sexy fiindcă te face să-ţi aminteşti mereu de ea.

8. Părul. Poate nu ştiaţi dar părul joacă un rol la fel de important în arta seducţiei ca şi pantofii. Un par curat, sănătos, lung, drept sau cu bucle lejere o să vă facă sexy. Bărbaţii iubesc părul desfăcut aşa că jucaţi-va uşor cu el, faceţi pe inocenta şi inabordabila, asta o să-l stârnească.

9. Razi mult! Bărbaţii sunt atraşi de femeile pozitive, vesele, fericite! Joacă roluri, arată-ţi latura pozitivă, vorbeşte puţin dar bine şi razi mult!

10. O femeie sexy e o femeie inteligentă. Asta nu înseamnă că trebuie să faceţi concurs de cultură generală, dar nu vorbiţi pe lângă subiect, nu vorbiţi mult, nu vă lăudaţi, nu povestiţi probleme, nu va plângeţi. Păstrați o conversaţie amicală, o femeie e sexy atunci când ştie arata că e deşteaptă din câteva fraze.

Nu în ultimul rând, ţineţi minte că bărbaţii caută femei cu clasă în societate, mame şi prietene acasă şi vampe în dormitor. Aşa că în societate comportaţi-va că nişte doamne!

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.