Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Ghid de shopping – cum şi ce să cumperi la reduceri

Toate femeile iubesc reducerile, iubesc hainele frumoase, obiectele de calitate şi la preţuri mici. Până la urmă toate femeile recunosc că preţul este cel mai important atunci când merg la cumpărături. Dacă ar există carduri de credit cu sold nelimitat nu am mai vana reducerile însă cum astea şi le permit doar vedetele depindem de ele pentru a avea obiectele şi hainele mult dorite. Acesta e motivul pentru care va întocmim azi un ghid de shopping astfel încât să prindeţi totdeauna reducerile:

Cum să nu ratezi niciodată reducerile

1.Abonează -te pe e-mail la magazinele online preferate
Că să nu rataţi nici o oferta va sugerez să va abonaţi prin e-mail la toate magazinile din care cumpăraţi. Acum majoritatea magazinelor fizice au şi site-uri aşa că asta nu trebuie să fie o problema. Multe astfel de magazine pun reduceri online mult mai des decât în magazine şi chiar perioada de reducere începe înainte să înceapă în magazine. Va întrebaţi mereu de ce stocurile sunt mereu pe terminate? Asta poate fi un motiv.

2.Urmăreşte pe facebook brandurile preferate
Dacă petreceţi timp online şi aveţi un cont de facebook atunci folosiţi-l în favoarea voastră. Intraţi pe facebook la toate brandurile preferate şi daţi „Like” la pagină şi apoi „Follow posts” că să fiţi siguri că nu rataţi ofertele şoc de scurtă durata (3 ore, 10 ore, 1 zi). Multe magazine scot piese vestimentare în trend şi obiecte mult dorite la oferta pe Facebook pentru aşi recompensă fanii.

Dacă aceste metode nu ţi se potrivesc atunci împrieteneşte-te cu persoanele care ştiu toate reducerile şi anume bloggarii. Ei anunţă mereu reducerile, ştiu ce se întâmplă în industria care va interesează şi puteţi află despre multe reduceri urmărind un singur site.

3. Mergi la magazinele în perioada 15 ianuarie-15 februarie şi în luna august atunci când în foarte multe ţări sunt reduceri naţionale astfel majoritatea magazinelor se alătură programului şi afişează reduceri şi de 70%-80%.

Ce merită să cumperi la reduceri

Doar haine şi obiecte pe care le poţi purta/folosi!
Sunt persoane care se lasă duşi de val şi atunci când încep perioada reducerilor cumpără de toate, cu cap şi fără cap, lucruri folositoare şi nefolositoare doar fiindcă le găsesc la preţuri mici. Nu aşa trebuie să profiţi de reduceri! În final când scazi toate lucrurile luate degeaba vei vedea că nu ai făcut mari economii, uneori vei cheltui chiar mai mult decât preţul iniţial al produselor de care chiar aveai nevoie şi le foloseşti. Aşadar foloseşte perioada reducerilor în favoarea ta, fă o lista cu lucruri de care ai nevoie, analizează puţin piaţă şi preţurile şi cumpără doar ce eşti sigur că merită şi ai ales ce e mai bun pentru ţine!

Dacă cumpăraţi online asiguraţi-va că aţi citit despre costul de livrare/returnare că să nu aveţi surprize.

Pe scurt merită să cumpăraţi vacanţe la reduceri, haine din categoria celor care nu se demodează niciodată, articole sportive, electronice şi electrocasnice etc.

Care sunt pont-urile tale pentru a face cumpărături online? Cumperi atunci când sunt promoţii sau nu te interesează?

Cover - Sursă foto: freepik.com
Picture of Alicee

Alicee

Alicee este o călătoare pasionată de scris. Fiecare oraș nou pe care îl vizitează, o ajută să descopere noi oameni, de la care învață cât mai multe lucruri interesante. Iar vouă vă împărtășește trucurile și sfaturile pe care le-a descoperit de-a lungul anilor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *