Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Ghidul dimineţilor de weekend pentru femei

Pentru generaţia tânără weekend-urile sunt sfinte. După o săptămâna încărcată cu program de la 8 la 5 tot ce doreşti e să ai parte de un weekend perfect, iar zilele bune se cunosc încă de dimineaţă.

Aşa că iată cum poţi petrece cu stil dimineţile de weekend:

Mergi la cosmetică
Din punctul meu de vedere sâmbătă dimineaţă e ziua potrivită pentru o schimbare de look. Începe cu o şedinţă la solar, continuă cu masaj, cosmetică, coafor şi manichiură. Doar aşa vei reuşi să străluceşti tot weekendul, să ai părul făcut şi unghiile perfecte pentru sâmbătă seară în club şi cu puţin noroc vei arata că scoasă din cutie şi luni la job!

Petrece o dimineaţă la SPA
Un alt mod de a te răsfaţă în weekend sunt orele petrecute la SPA de care te poţi bucură doar tu dacă mergi foarte de dimineaţă. Fă câteva ture de înot, participă la orele de zumba în piscină, relaxează-te la jacuzzi şi apoi alege să iei prânzul în oraş! A trecut debia jumătate de zi şi iată câte ai reuşit să faci!

Uită-te la desene animate
Retrăieşti anii copilăriei când începeai dimineţile în pat urmărind desenele animate preferate: Tom&Jerry, Familia Flinstone sau Popey Marinarul! Poate nu ai mai făcut asta de când aveai 10 ani dar ce contează? Nu e nimic greşit să începi weekendul acesta altfel, să razi cu poftă la ideile năstruşnice ale lui Jerry sau să intri în atmosfera preistorică din Familia Flinstone! Dacă simţi nostalgia acelor vremuri ia-ţi un bol de cereale la îndemână şi petrece dimineaţa în compania personajelor preferate!

Mergi cu prietenele la picnic
Treci prin piaţă, alege câteva roşii proaspete şi fără pesticide, cumpără nişte caş de casă, o ceapă verde, şuncă afumată sau ţărănească, două baghete calde, câteva fructe proaspete şi pune-le toate într-un coş. Sună-ţi prietenele să vină cu pătura fiindcă le pregăteşti o surpriză în parc!

Citeşte 
Îţi aminteşti când ai citit ultima oară o carte? Deconectează-te de la facebook, pune deoparte laptopul cu blogurile preferate, închide Iphon-ul şi petrece câteva ore de calitate în lumea cărţilor. Alege din bibliotecă un român şi ieşi pe terasă, cu ochelarii de soare pe nas, o limonadă cu gheaţă sau un ceai fierbinte şi simte atmosfera dimineţilor de vara.

Fă planuri pentru săptămâna ce vine
Dimineaţa e momentul oportun să faci planuri, să visezi cu ochii deschişi, să iniţiezi proiecte. Iar cea mai bună dimineaţă e cea din weekend când eşti singură şi ai mintea limpede ca să gândească la rece tot ce-ţi doreşti. Ai să vezi ce uşor vei găsi soluţii, cât de repede vei întocmi un program!

Începe dimineaţa într-un loc nou / făcând ceva nou
Tot circulă pe net o vorba „să nu laşi să treacă nici o zi fără să încerci sau să faci ceva nou”. Mi se pare provocarea perfectă de weekend. Poţi să mergi într-un muzeu în care nu ai intrat niciodată, să comanzi o cafea specială cu arome noi, să pregăteşti un mic dejun dintr-o revista, să faci puzzle, să trimiţi un sms drăguţ mamei tale! Idei sunt multe, fă o lista şi fă în fiecare zi ceva nou!

Pune-te la curent cu tot ce se întâmplă în viaţa apropiaţilor tăi
Intră pe Facebook şi fă un tur pe la prietenii tăi să vezi cu ce şi-au mai ocupat timpul săptămâna asta, sună-ţi prietenele cele mai bune şi faceţi o video conferinţă inspirată din Filmul Sex and the City, invită-ţi prietenul la un mic dejun special!

Tu ce idei ai pentru o dimineaţă perfectă de weekend?

Picture of Alicee

Alicee

Alicee este o călătoare pasionată de scris. Fiecare oraș nou pe care îl vizitează, o ajută să descopere noi oameni, de la care învață cât mai multe lucruri interesante. Iar vouă vă împărtășește trucurile și sfaturile pe care le-a descoperit de-a lungul anilor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *