Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Greşeli pe care orice femeie le face măcar o dată

Majoritatea femeilor au momente în viaţă în care, cu toate că sunt extrem de inteligente în alte domenii, în luarea anumitor decizii sunt mai puţin norocoase. Fie că e vorba de viaţa sentimentală, personală sau de alegeri pripite legate de aspectul fizic, iată câteva greşeli pe care mai mult ca sigur le-ai făcut măcar o dată în viaţă.

  1. Ai ieşit la întâlnire cu un tip care ţi-a spus că te iubeşte şi că eşti viaţa lui după doar câteva zile. Hai să fim sincere. Sunt şi cazuri extrem de rare în care dragostea la prima vedere se transformă într-o iubire de o viaţă. Dar în majoritatea cazurilor, el doar vrea ceva mai mult şi cu siguranţă nu eşti prima pe care şi-a încercat textele. Şi e posibil ca tu să-i fi căzut în plasă şi apoi să nu mai fi auzit de el după o lună de relaţie.
  2. Mesaje trimse fostului când ai băut prea mult. Fie că i-ai scris că încă îl mai iubeşti, fie că l-ai făcut în toate felurile sau i-ai mărturisit tot felul de lucruri ciudate, probabil că ai trecut printr-o asemenea experienţă care te-a marcat.
  3. Ai încercat să îţi aplici o epilare în stil brazilian. În reclamă chiar ţi se părea că e uşor, femeile de acolo zâmbeau fericite în timp ce smulgeau părul din acele zone intime şi te-ai gândit că nu are ce să fie aşa de greu. Şi rezultatul: ceara a fost mult prea fierbinte, te-ai panicat şi ai aplicat vată pe zona respectivă şi te-ai rugat să nu smulgi şi o bucată din piele. E mai bine ca astfel de proceduri să el laşi pe seama specialiştilor, dar cu siguranţă ai avut curiozitatea şi ai încercat asta şi acasă.
  4. Ai băut prea mult. Erai la o petrecere, muzica era bună, atmosfera relaxantă şi cu toate că băuseşi deja până la limită şi auzeai vocea raţiunii spunându-ţi că e destul, ai decis că ai doar o viaţă şi trebuie trăită la maxim. Şi cam aici s-a oprit tot ce poţi să-ţi aminteşti. A doua zi ai luptat feroce cu o mahmureală şi te-ai rugat ca pozele făcute de prietenele tale care documentează această noapte de pomină să fie cumva doar un vis urât.
  5. Ai comandat o salată când de fapt vroiai un hamburger. Probabil că ăsta e un lucru pe care l-ai făcut de mai multe ori. Şi probabil că după salata de la restaurant, în drumul spre casă chiar te-ai oprit şi ţi-ai luat un hamburger pentru că mureai de foame.
  6. Ţi-ai urmărit fostul pe site-urile de socializare. Vroiai doar să vezi dacă actuala lui iubită e mai frumoasă decât tine şi te-ai pierdut în sutele de poze pe care le au împreună.

Indiferent dacă ai făcut doar câteva din lucrurile astea sau ai bifat lista completă, e important să ştii că nu eşti singură şi că toate femeile mai au din când în când momente de acest gen.

foto

Picture of Simona

Simona

Simona locuieşte în Cluj-Napoca şi lucrează în domeniul ONG. Îi place foarte mult să citească, să scrie şi să fie înconjurată de cărţi. Pe Simona o interesează tot ce ţine de dezvoltarea personală, îi plac proiectele faine, în special cele de voluntariat sau care au un impact social ridicat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *