logo
Generic filters
Exact matches only

Hainele potrivite pentru femeile înalte și slabe

parada-de-moda

Atunci când ai o înălțime situată la extreme, fie ești foarte scundă, fie foarte înaltă, te gândești dacă trebuie să te îmbraci altfel decât femeile care au o înălțime medie. Ei bine, există câteva detalii de care trebuie să țină cont persoanele foarte înalte sau foarte scunde.

Dacă ești în categoria femeilor înalte și slabe ai câteva motive serioase de bucurie: în primul rând ieși în evidență fără să faci nimic, iar în al doilea rând poți purta aproape orice.

Blugii skinny sunt un must have al fetelor/femeilor înalte și slabe. Fiind înalte, evident că au picioare lungi femeile înalte, așa că ar fi păcat să nu își scoată în evidență această parte a corpului. În funcție de culoare și model, blugii skinny pot fi purtați în diferite ocazii și atât cu ținute casual cât și elegante, dacă sunt combinați cu alte elemente vestimentare și accesorii potrivite.

Accesoriile și bijuteriile mari pot fi purtate fără niciun fel de problemă de femeile înalte și slabe. Nu va părea deloc caraghios să vezi o femeie înaltă cu o geantă mare, supradimensionată. Tot la fel se întâmplă și dacă își asortează ținutei o brățară sau un colier sau un inel mare. Nu trebuie însă să se facă abuz de accesorii și bijuterii.

Încălțămintea cu toc este o idee excelentă, atâta timp cât nu este vorba despre tocuri de 10 centimetri. O ținută elegantă merge de minune cu o pereche de pantofi cu toc. Așadar, nu vă temeți să purtați tocuri dacă sunteți înaltă.

Fuste și rochii lungi. Dacă pe o femeie scundă o rochie lungă, până în pământ nu arată deloc bine,pe o femeie înaltă se schimbă situația. Și fustele până deasupra genunchilor sunt recomandate femeilor înalte și slabe. Ce trebuie evitat sunt fustele și rochiile mini.

O curea sau o centură lată care să scoată în evidență talia este un accesoriu potrivit. În funcție de ținută se alege modelul de curea. Ideea este ca aceasta să creeze ideea unui corp clepsidră.

Ceea ce trebuie să evite femeile înalte sunt hainele cu dungi verticale pentru a nu crea și mai mult ideea de înălțime, volanele, hainele cu umeri proeminenți.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *