Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Învaţă cum să te îmbraci modern după 30 de ani

Este greu să îţi schimbi stilul vestimentar şi să găseşti haine moderne pentru femei mature însă este esenţial. Lucrurile încep să se schimbe o dată ce împlineşti 30 de ani şi nu mă refer doar la schimbările fizice.Este o trecere mai amplă în care femeile încep să se redescopere, să îşi analizeze viaţă, să prindă curaj, să se maturizeze, să îşi dorească mai multe şi să îşi schimbe stilul vestimentar. Cel puţin aşa a fost pentru mine. După 30 de ani nu m-am mai simţit ok să mă duc în cluburi, să îmi fac şuviţe, să port adidaşi etc. De aceea m-am gândit să va împărtăşesc din experienţă mea despre cum să te îmbraci modern după ce împlineşti 30 de ani:

În primul rând renunţă la Mini

Ştiu că la Tv se promovează ţinerea fără bătrâneţe, corpuri perfect tonifiate şi cu forme că la 20 de ani, însă realitatea este că la 30 de ani eşti o femeie în toată puterea cuvântului şi mai ales o doamna iar asta schimbă puţin lucrurile. La fel cum corpul tău se va schimbă încetul cu încetul dacă nu începi de pe acum masaje şi programe de prevenire a îmbătrânirii, un program alimentar nutritiv şi sănătos şi mai ales multe ore petrecute la sala. Însă chiar dacă corpul tău va rămâne tânăr şi zvelt o fustă sau o rochie mini nu mai e adecvată, până la urmă sexy nu înseamnă să îţi areti cât mai mult goliciunea aşa că după 30 de ani alege fuste mai lungi (eventual strâmte).

Renunţă la hainele care atrag prea mult atenţia pe posterior sau pe sâni

La 20 de ani decolteurile adânci şi pantalonii strâmţi din care se iveşte un posterior bombat poate arată sexy şi captivant dar la 30 de ani astfel de haine nu sunt pentru o doamna. Alege cămăşuţe drăguţe, cu tăieturi ciudate, cu imprimeuri deosebite însă nu transaprente. Mergi pe fuste strâmte însă nu care puşcă şi prin care se vede dungă de la bikini. Pantaloni de stofă negri, pe lângă corp. La 30 de ani nu cred că îţi mai doreşti să te fluiere liceenii pe stradă ci preferi complimente ce ţin de farmecul tău, ce ochi frumoşi, ce zâmbet drăguţ….

Investeşte într-un sutien de calitate

Hai să fim cinstite, o dată ce trecem de 30 de ani corpul nostru începe să se schimbe iar sănii sunt primii care încep să îşi piardă fermitatea mai ales după ce avem un copil. Aşa că merită să investiţi într-un sutien care chiar va susţine şi va dau o cu totul altă imagine, mai atractivă, mai feminină.

Descoperă magazinele pentru femei de 30+

Nu, nu e ok să te mai îmbraci de la juniori, cu haine de domnişoară. Acum e timpul pentru a începe să porţi haine elegante, cu clasa. Pantofi, bijuterii şi genţi de calitate.

Poartă culori şi imprimeuri la modă

Nu mă înţelegeţi greşit, nu vreu să va sugerez că-i cazul să va „călugăriţi” ci din contra continuaţi să fiţi în pas cu moda, urmăriţi trendurile şi inspiraţi-vă din prezentările de modă ale marilor designări vestimentari. Alegeţi însă ce vi se potriveşte, ce vă avantajează, purtaţi culori şi imprimeuri în trend, aplicaţii sofiticate şi texturi îndrăzneţe.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Alicee

Alicee

Alicee este o călătoare pasionată de scris. Fiecare oraș nou pe care îl vizitează, o ajută să descopere noi oameni, de la care învață cât mai multe lucruri interesante. Iar vouă vă împărtășește trucurile și sfaturile pe care le-a descoperit de-a lungul anilor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *