Search
Generic filters
Exact matches only

Jeanşii: cum să îi asortezi pentru un look relaxat

De departe, blugii sunt preferaţii femeilor, deoarece sunt uşor de asortat, putând fi purtaţi cu tocuri sau talpă joasă şi sunt foarte comozi. Fie că alegi să îi porţi la servici, la o întâlnire mai puţin formală sau la o plimbare în weekend, noi îţi oferim puţină inspiraţie. Iată cum ar trebuie să îi asortezi pentru a arăta chic:

Blugi cu balerini

Cea mai simplă combinaţie pe care o poţi face şi cu care vei şti că nu vei da niciodată greş este asortarea blugilor cu un top lejer, simplu şi o pereche de balerini (asta pentru că tot se apropie ameninţător temperaturile mai ridicate). Noi îţi recomandăm să îţi accesorizezi ţinuta cu o pereche de ochelari, potriviţi formei feţei tale, şi o geantă maxi, dar casual.

Pentru o zi în care ai chef de o plimbare, îţi sugerăm să optezi pentru o pereche de jeanşi, un top alb sau o cămaşă lejeră albă şi teneşi sau orice alt tip de încălţăminte cu talpă joasă. Uită de accesorii sau altfel de genţi si doar…relaxează-te!

Blugi albi

Indiferent cum alegi să îi porţi, jeanşi albi nu ar trebuie să îţi lipsească din garderobă. Poţi alege să îi porţi cu tocuri sau nu, cu o bluză elegantă în parte de sus sau cu un top sport. Cert este că acest model nu va reprezenta niciodată o problemă în ceea ce priveşte modul în care trebuie să îl porţi. Pentru un look lejer poţi opta pentru blugi albi, tricoul lejer şi uşor larg în partea de sus şi o pereche de botine cu talpă joasă.

Blugi rupți

Jeanşii rupţi au devenit un trend tot mai accentuat printre vedetele de la Hollywood. Pentru a fi cât mai confortabil în ei, te sfătuim să renunţi la pantofii cu toc şi să adopţi o încălţăminte joasă.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

5 Responses

    1. Iti multumim pentru participare, insa fiecare cititor poate castiga un singur premiu doar.

    1. Salut. Astazi, Valentina a fost mai rapida si a gasit Iepurasul prima. Intoarce-te si maine pe site, poate tu vei fi cea care va gasi Iepurasul 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *