Search
Generic filters
Exact matches only

Jocuri amuzante pentru petrecerea burlăciţelor

petrecerea burlacitelor

A venit ziua cea mare, prietena ta urmează să se căsătoarească şi i-aţi pregătit o petrecere a burlăciţelor. Aţi făcut rezervări la cel mai tare club din oraş, aţi mers într-un city break undeva prin Europa sau de ce nu la mare sau la munte în România, aţi ales o zi de răsfăţ la SPA, o zi nebună într-un parc de distracţii sau din contra o zi liniştită în pijamale acasă, locaţia contează mai puţin. Important este interacţiunea dintre voi, jocurile amuzante cu prietenele, fiindcă în final mai mult decât locaţia contează sentimentele, glumele pe care le faceţi în această zi ,care va rămâne în memoria sărbătoritei pentru totdeauna. De aceea am întocmit pentru voi câteva jocuri amuzante pe care să le jucaţi cu ocazia petrecerii burlăciţelor:

JOCUL 1: Cuvântul „căsătorie” se pedepseşte
Fiindcă veţi fi multe fete şi vor fi multe discuţii care ar trebui să te facă să uiţi că urmează să te căsătoreşti, ar trebui să te anime şi să te bucure, un joc drăguţ este cuvântul banat. De fiecare dată când cineva rosteşte cuvântul „căsătorit, căsătorită” să fie pedepsit. Pedepsele pot fi date la întâmplare de voi, pot fi 5 ron sau 10 ron, cadou către sărbătorită, astfel la final va avea un borcan plin de bani că să-şi cumpere cadoul mult dorit… sau de ce nu pedeapsa poate consta într-un cocktail, astfel încât la final o să fiţi toate în chef pentru distracţie.

JOCUL 2: Premiază cel mai ciudat/deosebit conţinut din geantă
Petrecerea burlăciţelor va fi o întâlnire de multe fete, iar fetele au genţi. Un joc drăguţ şi amuzant include obiectele din geanta voastră. Geanta cu cel mai ciudat/deosebit conţinut va primi un premiu. Vă daţi seama ce o să va distraţi când veţi vedea în genţi foarfecă, ciorapi, prezervative, bonuri de la magazinele de lenjerie intimă şi multe alte minuni. Premiile ar trebuie să le confecţionaţi chiar voi pentru a fi mai ieftin. Ceva drăguţ, handmade care va rămâne o amintire plăcută de la petrecere.

JOCUL 3: Sfaturi pentru noaptea nunţii
Un alt joc foarte amuzant este cel în care fiecare fată participantă scrie pe o hârtie un sfat „picant” pentru noaptea nunţii apoi toate biletele se pun într-un bol, iar sărbătorita le citeşte cu voce tare şi ghiceşte de la cine a primit fiecare sfat.

JOCUL 4: Peştişorul auriu şi dorinţele împlinite
Rugaţi-o pe sărbătorită să scrie pe o foaie 10 dorinţe pe care şi le doreşte înainte să se mărite, iar voi zânele bune ajutaţi-o cu ocazia petrecerii să şi le împlinească.

JOCUL 5: Adevăr sau provocare
Un joc consacrat care făcea valuri în tinereţe poate fi la fel de amuzant şi acum! Ca să fie distractiv până la capăt nu puneţi provocări indecente de care să va pară rău mai târziu! În schimb întrebările pot fi din cele mai ciudate/ picante/ asiguraţi-va o porţie de distracţie pe cinste.

Voi aţi avut parte de o petrecerea a burlăciţelor? Ce jocuri v-aţi jucat? Ce alte jocuri interesante ne propuneţi pentru un astfel de eveniment?

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *