logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Mănușile – accesoriile ideale pentru sezonul rece

Accesoriile sunt utilizate pentru a ne individualiza stilul personal. Unele dintre ele nu au un scop practic, însă, dacă ne referim la mănuși, acestea cu siguranță au un rol important și foarte practic în anotimpurile reci.

Iarna se apropie, iar temperaturile sunt tot mai scăzute. Cum vă puteți proteja mâinile în perioada ce urmează? În articolul de astăzi vă ajutăm să alegeți perechea cea mai potrivită de mănuși.

MĂNUȘI DIN PIELE

  • Este și a fost întotdeauna un model elegant. Fiind un model extrem de versatil, ea se poate utiliza la aproape orice tip de ținută. O pereche de mănuși din piele, de culoarea neagră, este ideală unui stil office, iar culoarea maro se poate integra atât la stilul office, cât și la stilul casual.
  • Sfat: dacă optați pentru una din cele 2 culori, puteți să achiziționați mănuși care să conțină anumite detalii. Astfel, mănușile vor ieși din anonimat.
  • Negrul sau maroul vii se par mult prea monotone? Atunci nu ezitați să alegeți culori alternative: verde, bleumarin, gri, vișiniu. Cu siguranță, aceste culori se vor evidenția în ținuta dumneavoastră.

MĂNUȘILE PENTRU CONDUS

  • Pentru acest tip de mănuși este foarte important să fie comode și să îți ofere control în timpul condusului. Există modele speciale pentru acest tip de mănuși și au un design care permite să fie date jos foarte ușor.

MĂNUȘILE DIN LÂNĂ

  • Principalul avantaj ala acestora este căldura pe care o oferă. Sunt o soluție ideală pentru zilele reci. Mai mult, ele se integrează în orice ținută casual. Puteți alege dintr-o gamă largă de culori.

MĂNUȘILE FĂRĂ DEGETE

  • Sunt modelul de mănuși care ne oferă cea mai multă dexteritate. Utilizând o astfel de pereche de mănuși, nu mai este nevoie să le scoatem de pe mâini de fiecare dată când utilizăm telefonul mobil.

MĂNUȘA CU UN SINGUR DEGET

  • Știm cu toții acel tip de mănuși pe care le purtam în copilărie: mănușile cu un singur deget. Deși, nu sunt practice și pot deveni iritante, ele ne oferă căldură. Dacă optați pentru astfel de mănuși și doriți să fie practice, alegeți mănușile cu un singur deget care se pot deschide la vârf.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *