logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Merită să ai o aventură?

Femeile şi bărbaţii vor avea mereu aventuri. A înşela sau în termeni mai eleganţi „a fi infideli/ a avea o aventură „ a fost în vogă de pe vremea preistoriei în coace. Cine nu este tentat de o noapte de amor cu o persoană nouă mai ales după 10,20,30 de ani de relaţie, de sex cu aceeaşi persoană? În plus, aventura vine cu o oarecare adrenalină, îndrăzneala, frica de a nu fi prins, hormoni zburdalnici care caută să treacă limitele sexuală impuse (create în actuală relaţie). De când lucrez cu oamenii am învăţat că atunci când vine vorba de infidelitate nu există morală, oameni săraci sau bogaţi, oameni din înalta societate sau oameni din treptele inferioare toţi se comportă la fel şi toţi au fantezii să-şi înşele nevasta sau bărbatul măcar o dată în viaţă. De aceea există curve, cluburi, întâlniri oarbe prin internet, videochat, sex prin telefon, şi alte metode de a înşela mai mult sau mai puţin dar toate se practică cu mulţi ani înainte de a ne fi născut noi şi deci înşelatul în ziua de azi este că un drog, ştii că nu e bun dar există iar tentaţiile sunt la fiecare colţ de stradă. Cei mai slabi sau poate mai curajoşi încearcă, ceilalţi se întreabă doar, cum ar fi dacă ….

Exact aia e întrebarea, merită să ai o aventură? Ei bine în primul rând trebuie să ştiţi că infidelitatea este o afacere şi ca orice afacere există avantaje, dezavantaje şi costuri. În primul rând are loc între minim 2 persoane se pot numi „parteneri de afaceri”.

• Regula de baza pentru ca afacerea să fie de succes este dicreţia.
• Avantajele sunt evidente: fantezii îndeplinite, încredere în sine (uite că încă mai pot agaţă, uite că încă mai pot stârni un bărbat, etc) ieşire din cotidian, adrenalină fără costuri şi fără riscul de a muri, amintiri pentru o viaţă, medicament pentru fericire instant!
• Dezavantajele sunt numeroase: relaţia/ căsnicie are de suferit, tu poţi să ajungi să te îndrăgosteşti de amânt/amantă sau mai rău celălalt se îndrăgosteşte de tine şi începe cu şantajul că îi va spune nevestei/soţului. Rişti ca o aventură să nu fie destul şi apoi să nu te mai poţi opri punându-ţi în pericol relaţia, familia. Te poţi alege cu o boală, de curând s-a descoperit că; cancerul de col uterin e provocat de o bacterie ce se ia prin transmitere sexuală. Oricând prezervativul poate fi rupt şi rişti o sarcina sau o boală (sau cel puţin un stres în plus). Poţi vi văzut de terţe persoane şi apoi şantajat sau chiar părat etc.
• Costurile în general sunt măsurate în minciuni (spuse partenerului) timpul acordat amantei/amantului, banii cheltuiţi pe hoteluri, transport, telefoane, mesaje, cadouri, vacanţe şi nu în ultimul rând te poate costa relaţia sau căsnicia dacă eşti prins şi nu te iartă!

Merită să ai o aventură? Depinde care e riscul de a fi prins, cât de mult îţi doreşti şi cât de mult îl iubeşti. Dacă e o dată, când eşti singură, departe de casă, fără potenţiali oameni care să te pârască poţi să încerci dar în alte condiţii, mai ales dacă-l iubeşti nu merită riscul, să pierzi totul pentru o noapte de plăcere care nu-i garantată!

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

One Response

  1. Poți trai cu remuscari?după o aventura de o singura noapte?sinceritatea nu e tot timpul ceea mai buna soluție,părerea mea:a fost odată,mergi pe burta și taci mâlc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *