Cum să te îmbraci de 8 martie în funcție de personalitate

Ziua Internațională a Femeii este un moment sărbătorit atât de femei, cât și de bărbați. Dacă ai planuri pentru a sărbători această zi, îți propun câteva idei de outfit-uri, în funcție de personalitatea pe care o ai. Înainte de toate însă, indiferent de ținuta pe care o alegi, îți ofer un sfat: alege haine care să te reprezinte, care să te facă să te simți încrezătoare și comod, fără să fie aceleași haine pe care le porți de zi cu zi.

Femeia elegantă

rochie-si-geaca-de-piele_58496081Sursa foto:  © Raisa Kanareva

Preferințele tale vestimentare merg înspre eleganță și atenție la detalii, iar de 8 martie nu trebuie să faci excepții. O variantă de outfit pentru tine ar putea fi o rochie într-o culoare puternică, pe care o poți complementa cu o geacă de piele sau de blugi, scurtă. În funcție de decolteul pe care îl are rochia, poți opta și pentru un colier statement sau o pereche de cercei care să atragă atenția asupra acestei zone. Totuși, ține minte să alegi doar una din cele două bijuterii, pentru a nu supraîncărca ținuta. Iar pentru că vremea de afară nu permite încă încălțarea unei perechi de sandale, îți recomandăm să îți porți botinele cu toc preferate, asortate la un dres mat.

Femeia extravagantă

pantaloni-de-piele_62780983Sursa foto: © Newnow

Ție îți place să ieși în evidență prin stilul pe care îl adopți. Ești întotdeauna în pas cu moda, sau chiar cu un pas înaintea acesteia. Poți alege să porți o fustă în culori tari, de piele, sau cu elemente decorative interesante, asortată unui top deschis, care să scoată în evidență fusta. În cazul în care nu ești fan al fustelor, poți opta pentru o pereche de jeanși rupți sau pantaloni de piele, care să te facă să ieși în evidență. Totuși, nu uita de pantofii sau botinele cu toc care îți oferă ținutei acea notă trendy.

Femeia comodă

salopeta-eleganta_62066935Sursa foto: © Voyagerix

Pentru tine, cel mai important element al unei ținute este comoditatea. Așadar, ai putea să iei în considerare o salopetă elegantă, într-o singură culoare. Acesteia, îți poți adăuga o curea interesantă sau un colier statement în funcție de dispoziție. Dacă nu îți place să porți tocuri, optează pentru încălțări cu talpă ortopedică. Ai nevoie totuși de încălțăminte care să îi confere ținutei tale un aer de sofisticare.

În cele din urmă însă, cel mai important este să te distrezi și să te simți confortabil și încrezătoare. Ține minte că o persoană care nu se va simți bine în hainele proprii, va arăta acest lucru și oamenilor din jurul său, iar starea de disconfort va fi sporită.

 Tu ce ținută alegi să porți de 8 martie?

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.