logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ochelarii de soare perfecţi pentru forma feţei tale

Ochelarii de soare sunt indispensabili de îndată ce vine primăvara şi iese soarele. Eu nu aş ieşi fără ochelari din casă. Ei protejează ochii de razele nocive ale soarelui, luptă împotriva ridurilor de expresie care se fac şi din cauza luminii puternice, ascund cearcănele şi cel mai important sunt un accesoriu care poate schimba complet modul în care arăţi. Ei completează ţinuta ta în acelaşi mod în care o pot face o pereche de pantofi frumoşi sau o geantă modernă.

Cum ar trebui să fie o pereche de ochelari perfecţi? Desigur, doriţi că aceştia să fie confortabili, să va protejeze ochii, dar în acelaşi timp să vă avantajeze. În primul rând, trebuie să vă dați seama care e forma feţei pe care o aveţi şi apoi ce ochelari, ce rame, lentile, modele se potrivesc pentru fiecare format. De abia apoi puteţi alege culoarea şi stilul care vă convine cel mai tare.

Găsiţi forma feţei voastre
Evident, puteţi merge în magazinele specializate şi să începeţi să probaţi ochelari de soare până găsiţi un model care vă place sau puteţi să determinaţi de acasă forma feţei pe care o aveţi şi o dată ce ajungeţi la magazin să ştiţi exact dintre ce modele să alegeţi. Mai jos găsiţi o imagine care o să vă ajute să găsiţi forma feţei voastre.

formele-fetei_69092892

Sursa foto: © Meon04

• Ochelari de soare pentru faţă ovală
Ei bine cele mai norocoase doamne sunt cele cu faţă ovală fiindcă la ele se potrivesc orice pereche de ochelari. Cu colţuri precum modelul retro „cat eye”, rotunjite sau stilul aviator, aveţi de unde alege.

O celebritate cu faţă ovală de la care să vă inspiraţi este Julia Roberts.

• Ochelari de soare pentru faţă rotundă
Faţa rotundă este caracterizată prin distanţe egale de la barbie până la frunte. Voi puteţi purta ochelari de soare rectangulari ( mai exact pătraţi) cu ramele groase şi lentile fumurii sau în culori vii, dar şi stilul cay eye, ascuţit, tot cu rame groase. Evitaţi sub orice formă lentilele rotunde.

Celebrităţi cu faţă rotundă de la care să vă inspiraţi sunt Emma Stone, Nicole Richie sau Mila Kunis

• Ochelari de soare pentru faţă pătrată
Femeile cu faţă pătrată au o construcţie osoasă, uşor masculină aşa că ochelarii perfecţi pentru voi sunt cei în stil feminin, cu lentile rotunde sau modele ascuţite. Puteţi purta şi lentile pătrate dacă la colţuri sunt uşor rotunjite.

Celebrităţi cu faţă pătrată de la care să vă inspiraţi sunt: Jennifer Aniston, Angelina Jolie sau Tori Spelling

• Ochelari de soare pentru faţă în formă triunghiulară
Dacă aveţi faţă triunghiulară, adică mai lată la frunte şi ascuţită spre barbie aveţi nevoie de o pereche de ochelari care să echilibreze forma fetei; modele perfecte sunt cele cu rame mai groase în partea de jos sau modelul aviator, chiar pătrat cu rame rotunjite.

Celebrităţi cu faţă triunghiulară de la care să vă inspiraţi sunt: Tyra Banks, Paris Hilton, Elizabeth Taylor

• Ochelari de soare pentru faţă în formă lungă
Pe femeile cu faţă lungă le avantajează ochelarii de soare cu lentile înalte şi mari. Evitaţi lentilele foarte închise (cum ar fi negru sau maro) merge pe nuanţe de albastru, verde sau vişiniu.

Celebrităţi cu faţă lungă de la care să vă inspiraţi sunt: Carly Cardellino sau Eva Longoria

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *