Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Picioare mai lungi în cinci paşi simpli

Ştim deja cât e de importantă imaginea pentru o femeie. Nu degeaba sunt atât de multe femei care apelează la chirurgie estetică pentru a-şi mari sânii, fundul, buzele etc. Însă cum poţi să faci să ai picioare mai lungi este o problema la care e mai greu de apelat la bisturiu şi trebuie găsite alte variante, mai naturale. Picioarele frumoase sunt ca un afrodisiac pentru bărbaţi, majoritatea au recunoscut deja că, după fund şi sâni, ei se uită la picioare. Bărbaţii iubesc picioarele lungi, tonifiate, bronzate şi mătăsăoase şi asta nu e atât de greu de obţinut. Mergeţi regulat la sală pentru exerciţii cardio, apelaţi la masajele anticelulitice dacă picioarele voastre nu sunt tonifiate destul, folosiţi creme hidratante şi mai rămâne un singur aspect la care venim noi cu răspunsul:

Cum să ai picioare mai lungi în cinci paşi simpli:

Spune „bună” pantofilor cu toc înalt şi sandalelor cu platformă

Pentru femeile cochete şi îndrăzneţe s-au inventat tocurile înalte. Tocurile te vor ajută instant să fii cu 7-10 cm mai înaltă şi îţi oferă un look mai suplu şi nişte picioare mai lungi de îndată ce le încalţi. Însă, pentru a fi sexy ai nevoie de atitudine, aşa că exersează cu spor în casă. Nu te uita la picioare, umblă drept şi încrezătoare, zâmbeşte şi vei avea toate atuurile femeilor norocoase cu picioare lungi din naştere. Pentru un dublu efect alege pantofii deschişi în faţă, cum sunt sandalele.

Poartă fuste mini

Dacă picioarele tale nu sunt lungi nu înseamnă că nu sunt sexy. Un alt mod de a face picioarele mai lungi instantaneu sunt fustele mini. Purtate cu tocuri, acestea sunt alegerea perfectă! Ştim că nu pe toate femeile avantajează fustele mini şi mai ales nu toate se simt bine în ele, însă poţi încerca!

Poartă aceeaşi culoare

Un alt truc este să foloseşti pantaloni şi pantofi în aceeaşi nuanţă. Dacă porţi pantaloni negri, cumpără o pereche de botine cu toc negre, dacă ai jeans albaştri, poartă platforme înalte albastru metalic! Încearcă să faci mereu asta şi vei ajuta vizual picioarele tale să pară mai lungi

Rochiile lungi si pantalonii în stil retro

Dacă e vorba de rochii, alege rochiile lungi, pe lângă corp! Nu ţi se pare că toate femeile din reviste sunt foarte înalte când poartă rochii? Asta fiindcă ştiu ce să aleagă! Victoria Beckham, Sarah Jessica Parker, Madonna sunt toate femei scunde, dar toate arată sexy, fiindcă ştiu ce rochie le avantajează.
Dacă vorbim de pantaloni alege modelul conic, skinny sau, din contră, modelul retro, evazat, care acoperă platformele şi te fac să arăti mai înalta, mai slabă şi cu picioare mai lungi

Evita orice între pantaloni şi pantofi!

Nu ştii la ce mă refer? La modele de pantofi şi sandale cu panglici şi curele pe gleznă, atât de în trend anul acesta. Tot ce intervine între pantaloni şi pantof brusc opreşte efectul de picior lung aşa că evita-le pe cât posibil.

Care sunt trucurile tale pentru a avea picioare mai lungi?

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Alicee

Alicee

Alicee este o călătoare pasionată de scris. Fiecare oraș nou pe care îl vizitează, o ajută să descopere noi oameni, de la care învață cât mai multe lucruri interesante. Iar vouă vă împărtășește trucurile și sfaturile pe care le-a descoperit de-a lungul anilor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *