Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Rochii care te scot în evidență

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să te entuziasmezi la vederea unei rochii frumoase, chic, trendy, însă o dată ce o probezi la cabină să îţi dai seama că arată mult mai bine pe umeraş sau pe altă persoană? Toate am experimentat aşa ceva. Ştim că o rochie nu arată la fel pe toate tipurile de corp, însă nu toate femeile ştiu ce tip de formă are corpul lor şi care rochii le scot cel mai bine în evidenţă trăsăturile. De aceea, subiectul de azi e despre rochii, un ghid cu formele corpului ce există şi care tip de rochie se potriveşte cel mai bine pe fiecare femeie! Sperăm că după acest articol să aveţi o imagine mult mai clară cu ce vă avantajează şi turele de shopping să nu va mai dezamăgească niciodată!

Pară

corp-in-forma-de-para_14772096

Sursa foto: © Jekaterina Viitla

Femeile cu forma corpului tip pară sunt femeile cu sânii mici, cu umerii înguşti şi şoldurile late! Femeile acestea sunt micuţe în partea de sus şi mai mari în partea de jos. Nu contează câte kg aveţi, toate femeile pot avea formă corpului tip pară, chiar şi cele slăbuţe sau mai plinuţe.

Rochii care avantajează femeile cu forma corpului tip pară sunt cele care ies în evidenţă în partea de sus prin imprimeu, culori puternice, volănaşe la umeri! Talia este accentuată, iar partea de jos a corpului iese mai puţin în evidenţă fiind mascată de partea de sus! În partea de jos alegeţi culori închise, uniforme.

Măr

corp-mar_14772062

Sursa foto: © Jekaterina Viitla

Femeile cu forma corpului tip măr sunt femeile mai late în partea centrală a corpului. Asta înseamnă în principal talie lată.

Rochii care avantajează femeile cu forma corpului tip măr sunt cele care atrag atenţia şi pun în evidenţă picioarele frumoase, mascând talia. Rochiile cu decolteu în V şi lungime până la genunchi sau puţin deasupra sunt cele care va avantajează.

Clepsidră

corp-clepsidra_14772085

Sursa foto: © Jekaterina Viitla

Femeile cu forma corpului tip clepsidră se pot consideră norocoase fiindcă acest tip de corp este considerat cel mai sexy şi mai provocator. Cu un bust mare şi şolduri late, o talie bine evidenţiată, este corpul la care visează orice bărbat.

Rochiile care avantajează femeile cu forma corpului tip clepsidră sunt cele mulate pe lângă corp, simple (fără imprimeuri, volănaşe etc) care să strice proporţiile. Pot fi atât până la genunchi, cât şi scurte, atât timp cât sunt pe lângă corp.

Dreptunghi

corp-banana_14772075

Sursa foto: © Jekaterina Viitla

Femeile cu forma corpului în formă de banană sunt femeile care au practic aceeaşi măsură de la umeri până la şolduri, astfel încât nu au talie aproape deloc.

Rochiile care avantajează femeile cu forma corpului banană sunt rochiile la care poţi adaugă o curea, o centură în talie ca să scoţi în evidenţă talia, feminitatea. Încearcă rochiile care au sos o culoare sau un material (dantelă de exemplu) şi sub talie altă culoare, poate chiar un model înflorat astfel încât să delimitezi vizual partea de sus de partea de jos.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Alicee

Alicee

Alicee este o călătoare pasionată de scris. Fiecare oraș nou pe care îl vizitează, o ajută să descopere noi oameni, de la care învață cât mai multe lucruri interesante. Iar vouă vă împărtășește trucurile și sfaturile pe care le-a descoperit de-a lungul anilor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *