Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Rolul tău într-o relaţie

Există femei care atunci când se gândesc la o relaţie visează să fie doar ele cele alintate, iubite, răsfăţate, îngrijite, iar partenerul lor să fie cel care le îndeplinesc lor toate mofturile fără să se gândească că poate are şi el propriile idealuri, probleme, dorinţe în această relaţie. Iar în timp problemele încep să apară fiindcă nici un bărbat nu suportă lipsa de atenţie şi afecţiune mult timp şi nimeni nu îşi doreşte lângă el o femeie capricioasă şi egoistă care se gândeşte doar la binele propriu. Ca să nu ajungeţi în faza asta ne-am gândit să vă spunem noi 4 roluri pe care o femeie trebuie să îl aibă într-o relaţie:

De azi înainte tu vei fi cea mai bună prietenă al iubitului tău
Cel mai bun prieten este cel care se interesează de starea de spirit al celuilalt, la care se confesează prima dată, la care îi spune problemele dar şi veştile bune imediat după familie, un prieten bun este cel care este alături de tine în toate momentele importante din viaţa ta. La care îi dezvălui toate visele, dorinţile, gândurile, grijile, planurile de viitor. Gândeşte-te bine dacă tu eşti o prietenă adevărată, un umăr puternic pentru iubitul tău şi dacă nu ia atitudine! Evident că şi el trebuie să fie cel mai bun prieten al tău aşa că dacă el este cel egoist, aminteşte-i mereu asta!

Rolul de psiholog
Evident nu trebuie să prescrii medicamente şi să înveţi analize psihologice, trebuie doar să fii acolo, să asculţi problemele iubitului, să încerci să vezi problema în ansamblu dar şi din interior şi să îţi dai cu părerea corect, fără să te gândeşti la binele propriu.

Vei fi a doua mamă
Un bărbat iubeşte să fie dădăcit, să fie îngrijit şi asta e până la urmă rolul unei mame. Dar când pleacă de acasă acest rol va deveni al tău şi fie că îţi place fi că nu trebuie să îl accepţi. Poate că visezi şi tu să fi o femeie independentă, nu e nimic rău în asta dar pentru relaţia voastră şi binele tău e mai bine să accepţi să mai calci câte o cămaşă, să faci curăţenie şi ordine, să te specializezi în bucătărie poate luând sfaturi şi reţete chiar de la mama lui. Nu trebuie să fi o copie fidelă a ei, dar să va asumaţi rolul de a doua mamă ca să puteţi cere şi respectul pe care îl are pentru ea.

Rolul de profesor
O femeie adultă deţine bine câteva îndeletniciri şi îl puteţi învăţa şi pe prietenul/soţul vostru. Puteţi să îi daţi lecţii de dans, de gătit, de înot, de fotografie, mă rog fiecare în ce se pricepe. La fel cum îl puteţi învăţa să fie un om mai calculat, mai sincer, mai devotat, mai bun, mai înţelept etc. Stă doar în puterea voastră. Nu trebuie să îl schimbaţi doar să îi faceţi o introducere în hobby-urile voastre şi să îl duceţi pe calea cea bună dacă el e prea încăpăţânat sau este ceva ce nu vă place în acţiunile lui.

Cover - Sursă foto: freepik.com
Alicee

Alicee

Alicee este o călătoare pasionată de scris. Fiecare oraș nou pe care îl vizitează, o ajută să descopere noi oameni, de la care învață cât mai multe lucruri interesante. Iar vouă vă împărtășește trucurile și sfaturile pe care le-a descoperit de-a lungul anilor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *