logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Rutina de înfrumuseţare înainte de culcare

Este important ca fiecare femeie să aibă o rutină de înfrumusețare înainte de a merge la culcare, o bază de noapte. Nu e nici o problemă dacă nu apelați la ea în fiecare seară, dar dacă nu aveți grijă de voi un timp îndelungat o să vedeți urmările, tenul vostru o să arate fără vlagă, fața obosită, lipsită de strălucire chiar și după opt ore de somn. Utilizarea produselor cosmetice înainte de culcare o să încetinească procesul de îmbătrânire și o să vă pregătească fața pentru a doua zi, urmând o rutină de înfrumusețare ce nu durează mai mult de 10 minute. Mai jos puteți descoperi ce trebuie să faceți, pas cu pas:

Unul din cei mai importanți pași din rutina de înfrumusețare înainte de culcare este fața. Cremele hidratante pentru față sunt bune, dar uleiurile faciale sunt chiar și mai bune. Nimic nu hidratează fața la fel de bine precum uleiurile. După o zi plină, în care fața ta a fost încărcată cu machiaj, are nevoie de o curățare profundă urmând cei trei pași bine cunoscuți (demachiere, tonifiere și hidratare). La final, aplicați puțin ulei pe un disc demachiant și masați fața. Puteți alege uleiul de argan, de migdale, jojoba, cocos, etc.

Un alt pas important este îngrijirea buzelor. Nu e nimic mai rău decât să te trezești cu buzele uscate, crăpate, iritate. De aceea, înainte de culcare masați ușor buzele cu un scrub și aplicați balsam de buze. Pe timpul zilei, nu e bine să folosiți în mod excesiv balsamul, fiindcă acesta inhibă reproducerea celulelor pielii de pe buzele voastre, însă la culcare trebuie aplicat, fiindcă el acționează pe timpul nopții, iar dimineața o să vă treziți cu buzele catifelate și moi, gata pentru a folosi rujul preferat.

Opt ore de somn pot diminua cearcănele și pungile de sub ochi. Dacă pielea din jurul ochilor tăi e întunecată, plină cu linii fine, trebuie să folosești un ser pentru îngrijirea ochilor,e o modalitate bună de a preveni îmbătrânirea prematură care începe cu ridurile fine din această parte a feței. Încearcă, totodată, să îți asiguri suficiente ore de somn pentru ca lispa acestuia să nu fie vizibilă pe fața ta.

Vezi Cum să scapi de cearcăne

Aveți grijă de părul vostru. Dacă părul vostru este murdar sau prea gras dar nu vreți să îl spălați prea des atunci folosiți noile formule de șampon uscat. Șamponul uscat este perfect pentru femeile care folosesc des placa sau ondulatorul și e un mod bun de a avea grijă de părul vostru înainte de culcare, fiindcă dimineață o să vă treziți cu el strălucitor și curat. De asemenea, nu uitați să îl pieptănați bine și să îl împletiți. În timpul somnului părul desfăcut e mai fragil, mai ușor de rupt, se electrizează de la perna, iar vârfurile se vor despică mai ușor.

În final aveți grijă de dinții voștri. Din rutina de înfrumusețare înainte de culcare nu puteau lipsi dinții, cei care ne ajută să avem un zâmbet fermecător. Un zâmbet pălește în fata unor dinți galbeni așa că nu uitați să îi spălați bine folosind o perie de dinți profesională și o pasta pentru albirea dinților. Cel puțin de 2 ori pe săptămână folosiți și benzile pentru albirea dinților.

Care e rutina ta de înfrumusețare înainte de culcare?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *