logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Semne că ar putea fi iubitul perfect

Fie că eşti la primele întâlniri, fie că sunteţi prieteni, dar v-aţi dori ceva mai mult, există câteva indicii care îţi pot spune dacă e genul de om pe care te poţi baza pentru o relaţie de lungă durată şi că vrea să fie cu tine.

E un tip de treabă

Ăsta sigur e un indiciu pe care nu-l poţi rata. Fie că face mici gesturi pentru tine, fie că are grijă să nu uite de bunele maniere, după câteva întâlniri deja poţi să-ţi dai seama dacă aşa e el de fapt sau doar vrea să te impresioneze.

Te poţi baza pe el

De la punctualitatea cu care ajunge la întâlniri, până la faptul că stă cu tine până noaptea târziu pentru a te ajuta să te muţi în noul apartament. Dacă observi că e alături de tine chiar şi în cele mai mărunte momente, e un semn că vrea ceva mai mult.

Simţi că ai putea să-l prezinţi celor dragi

Ai putea să îl introduci prietenilor sau poate chiar părinţilor fără să-ţi fie frică de vreo prostie pe care ar putea să o spună. Şi e destul de manierat astfel încât să nu facă gesturi nepotrivite care să te pună în situaţii incomode.

Ţine minte lucrurile mărunte

E un semn foarte bun dacă i-ai menţionat la prima întâlnire că ai putea să revezi de sute de ori un anumit film şi la a cincea întâlnire aduce un DVD ca să urmăriţi acel film împreună. Aceste mici gesturi demonstrează că îi pasă cu adevărat de tine şi nu vrea doar o aventură.

Te simţi confortabil în jurul lui

Simţi că nu trebuie să te prefaci sau să exagerezi în privinţa personalităţii tale. Te-a văzut deja în haine de casă şi poate şi fără machiaj şi nu a luat-o la fugă. Aţi descoperit probabil că aveţi bluze sport exact la fel şi că în loc să ieşiţi la restaurant la următoarea întâlnire, probabil amândoi aţi prefera o tură de jogging prin parc.

E un adult

Asta înseamnă că atunci când nu sunteţi de acord într-o privinţă ştie să discute cu calm şi să accepte şi o opinie diferită. Nu e genul care să fugă de confruntări sau să îi fie frică să-şi exprime părerile şi emoţiile.

Bărbaţii au un stil de comunicare diferit de cel al femeilor. Poate că unii nu excelează în exprimarea sentimentelor şi nu îţi vor spune în faţă ce-şi doresc de la relaţia pe care sunteţi pe punctul de a o începe. Dar urmărindu-i gesturile, poţi să-ţi dai seama dacă îşi doreşte ceva serios sau vrea doar să se distreze.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *