logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Semne că el iubeşte pe altcineva

cuplu certat

Iubeşti un bărbat în secret? I-ai spus deja că îţi place de el dar el nu reacţionează? Eşti într-o relaţie şi simţi că ceva nu merge bine? Stai liniştită toate femeile au trecut prin aşa ceva. Uneori este dificil să îţi dai seama ce se întâmplă fiindcă eşti prea îndrăgostită şi visezi prea mult să ai o relaţie perfectă cu el că să vezi adevărul. Uneori vedem semne clare însă nu vrem să le dăm crezare, nu ne urmăm simţul interior fiindcă nu ne place ce ne spune. Preferăm să ne minţim singure. Alteori nu vedem semnele de nici o culoare şi de aceea m-am gândit să scriu acest articol, să dezvălui 4 semne clare că el iubeşte pe altcineva:

1.Se comportă cu tine ca şi cu o prietenă bună
Sunteţi singuri şi încerci să te apropii mai mult de el. Faci eforturi să flirtezi, să îi atragi atenţia însă el se comportă cu tine că şi cu cea mai bună prietenă. Când rămâneţi singuri din cauza presiunii caută mereu modalităţi de a fugi (vorbeşte la telefon, merge la baie, se joacă, va evita în orice fel). E clar, iubeşte pe alta. Poate că îi e prea greu să va spună în faţă, însă dacă îi place de altă fată poţi să îi dansezi şi în lenjerie intimă că tot nu va avea nici o reacţie pozitivă. Cel mai probabil se va şoca şi va fugi. Sau chiar dacă se va întâmplă ceva, nu va fi de lungă durata. Doar o aventură până reuşeşte să o cucerească pe femeia la care visează. Să faceţi eforturi disperate când vedeţi că el nu e interesat de voi este doar o pierdere de vreme.

2.Ochii nu mint niciodată
Se spune că ochii sunt oglindă sufletului şi cel mai adesea este doar o problema de exerciţiu şi voinţă pentru a vedea clar că El iubeşte pe altcineva şi chiar pe cine iubeşte. Uitaţi-va la reacţiile lui când va aflaţi într-o încăpere în care e cealaltă şi veţi vedea în modul în care o priveşte, o urmăreşte cu privirea, modul diferit de a se uită la ea, se vede că pe ea o iubeşte! Poate te înşeală cu ea sau poate pentru ea nu începe o relaţie cu tine, însă asta contează mai puţin! Important să va vezi semnele şi să conştientizezi că el iubeşte pe alta

3.Bărbatul tău petrece prea mult timp cu altă femeie
Sub pretextul că e colega de la job sau prietenă unui prieten sau o simplă veche prietenă, reţine, astea sunt doar pretexte. Dacă iese cu ea mai des decât cu tine, dacă simţi o atracţie sexuală între ei în modul în care se privesc, se ating, îşi zâmbesc, dacă îşi trimit sms-uri şi vorbesc ore în şir la telefon, dacă el e foarte fericit în prezenţa ei sau când aude de ea, e clar o place.

4.Relaţia voastră e din ce în ce mai străină
Te sună mai rar, ieşiţi în oraş mai rar, faceţi sex mai rar, simţi că te evita şi vine mereu cu scuze penibile, care ştii că nu îi stau în caracter, e clar că ceva se întâmplă. Poate că nu iubeşte altă femeie, poate e doar ocupat sau are ceva probleme personale care ţi le ascunde însă e bine să începi să investighezi. Dacă simţi că nu îi dai de capăt, prietenii lui nu ştiu ce se întâmplă, nu mai frecventează locurile pe care le frecventa, mereu îşi ascunde telefonul şi închide paginile de internet cum intri în camera atunci e clar că e vorba de altă femeie.

Foarte multe femei experimentează în fiecare zi probleme şi nesiguranţă în relaţie? Voi cum aţi descoperit că el iubeşte pe altcineva?

 

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *