logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Semne că nu e pregătit de căsătorie

Chiar dacă sunteți poate într-o relație stabilă de câțiva ani, poate chiar locuiți împreună, dintr-un motiv sau altul, încă nu te-a cerut în căsătorie.Poate nu e genul romantic, poate nu a găsit momentul potrivit sau poate, pur și simplu nu e pregătit pentru marele pas.Iată câteva semne pe care trebuie să le urmărești pentru a vedea dacă există șanse ca pe viitor să facă acest gest sau nu.

Nu poate lua decizii majore. Poate frica de a se căsători nu are legătură cu tine. Probabil nici în carieră nu poate lua decizii definitive.Dacă încă nu e sigur care e drumul lui în viața profesională, nu știe clar unde și-ar dori să locuiască, probabil nu se cunoaște încă îndeajuns de bine pentru a se stabili la casa lui.

Nu vorbește despre tine în planurile lui de viitor. Dacă peste 10 ani se vede ca fiind directorul unei mari companii, cu o mașină scumpă și un cont substanțial, dar nu auzi nicio aluzie la relația voastră, e clar că nu are gânduri de căsătorie. Chiar dacă de multe ori e doar o chestie pe care o spune în glumă, dacă ești în mod constant exclusă din planurile lui de viitor, nu are rost să-l incluzi în ale tale.

Nu te întreabă despre obiectivele tale pe termen lung. Din nou, dacă nu e interesat de visele tale, nu se gândește că vă veți petrece restul vieții împreună. Cel mai probabil, dacă nu se arată interesat de viitorul tău, e pentru că nu se vede în el.

Nu se descurcă bine în situații de conflict.Nu vorbim se conflicte majore, dar în orice relație mai există și certuri. Dacă îl vezi că devine prea implicat emoțional sau face un scandal monstru din cele mai mărunte lucruri, nu doar că nu e pregătit pentru ceva serios, dar nici nu ți-ai dori pe temen lung un astfel de om lângă tine.

Nu suportă filmele romantice. Ok. Mulți bărbați nu le suportă. Dar dacă își dă constant ochii peste cap atunci când e o scenă emoționantă sau tot mustăcește la fiecare gest romatic, e clar că încearcă să-ți transmită un mesaj. El nu e genul acela de om și nu e pregătit pentru căsnicie.

Îți evită familia. Dacă nu e interesat să vină la petrecerile din familia ta sau măcar la o cină din când în când, e clar că nu vrea ca relația să devină serioasă și să treacă peste un anumit punct.

Te critică în mod constant. Fie că nu-I place faptul că ai cheltuit prea mult pe perechea nouă de pantofi sau nu-i place culoarea cămășii pe care o porți azi, dacă are mereu obiecții cu privire la lucrurile mărunte, nu e pregătit pentru cele mai mari. Și  nici tu nu vei rezista alături de un om care se ia de tine constant.

Acestea sunt doar câteva semne generale că nu e pregătit de căsătorie sau de ceva mai serios. Dacă simți că multe dintre ele au apărut deja în relația voastră, e important să comunici cu partenerul pentru a vedea încotro vor merge viețile voastre pe viitor. În funcție de ce îți dorești alături de el, e bine să știi din timp dacă merită sau nu să investești în acea relație.

foto

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.