Cuvântul sexting vine din alăturarea cuvintelor sex și texting, iar împreună cu așa numitul phone-sex sunt două dintre cele mai noi metode de preludiu ….digital. Multe cupluri îl practică pentru a face cunoscute în dormitor dorințele partenerului/ partenerei via text, înainte ca acțiunea să se petreacă ( spre exemplu în drum spre casă, când abia așteptați să ajungeți la iubitul vostru). Alte cupluri îl folosesc pentru a păstra flacăra aprinsă, mai ales în cazul relațiilor la distanță.
Iată câteva lucruri de luat în considerare atunci când practicăm sexting-ul:
- Nu trebuie să fie nimic forțat, dacă nu simțiți ceea ce scrieți, atunci începeți cu lucruri mai mărunte, de destindere a atmosferei. Puteți începe să faceți glume pe care doar voi le înțelegeți, mai mult sau mai puțin nevinovate.
- Imaginația poate să atingă ce limite vreți. De multe ori, când suntem în fața cuiva este mai greu să exprimăm ceea ce ne dorim și astfel să știm că vom fi satisfăcuți. Prin sexting poți să scrii tot ceea ce îti dorești, fără a te gândi la felul cum, cel căruia îi tastezi, va reacționa de fapt. Așa ca relaxează-te și fii cât mai creativă!
- Dacă în restul conversațiilor este chiar benefic să mai strecurăm un emoticon, în cazul sextingului acest lucru este contraindicat….Suspansul atinge cote maxime în momentul în care vezi că partenerul tău vorbește serios cu ceea ce își dorește să îi faci/ să îți facă.
- Folosește foarte mult afirmativul: Vreau să…., Mi-ar plăcea să…., și aproape niciodată propoziții de genul: Niciodată nu facem…, Nu aș vrea…., Propozițiile negative induc ideea ca nu ești deschisă la nimic nou. Da, mintea bărbaților așa funcționează!
- Încearcă să te bazezi mai mult pe cuvinte și mai puțin pe poze. Chiar dacă ți se pare că partenerul cu care ești nu va divulga nimănui acele fotografii, nimic nu este cert. Punem pariu că așa zicea și Rihanna!