Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Sexul în relaţiile de lungă durată

În majoritatea relaţiilor de lungă durată, viaţa sexuală tinde să se îndrepte către o rutină bine stabilită şi destul de rar se întâmplă ceva care incită atmosfera. Iată câteva lucruri pe care le puteţi face pentru a reaprinde pasiunea în relaţia voastră şi pentru a ieşi din monotonia instalată.

În primul rând ţine minte că nu e posibil să ai parte de o partidă de sex grozavă, dacă tu nu te simţi sexy. Aşa că nu uita să te răsfeţi cu un masaj sau o zi de spa şi să-ţi cumperi şi un set nou de lenjerie sexy. E important să nu laşi pijamalele confortabile să fie prezente şapte seri din şapte.

Fă-ţi un obicei din a-i trimite mesaje sexy pe parcursul zilei sau lasă-i câte un post-it dimineaţa înainte de a pleca la muncă prin care să-i spui că se anunţă o seară fierbinte. Chiar dacă sunteţi deja un cuplu stabil de ceva vreme, e bine să flirtaţi şi să aveţi astfel de mici jocuri cunoscute doar de voi.

Creează o atmosferă romantică. Nu subestima puterea lumânărilor aromate şi a unui dormitor sexy. Asigură-te că televizorul e stins, muzica e la volumul potrivit şi uleiul de masaj e la îndemână şi cu siguranţă veţi avea parte de o noapte memorabilă.

Stabileşte împreună cu el o perioadă în care nu faceţi sex, să zicem de două zile. În aceste zile trebuie să vă sărutaţi cât mai mult şi să vă purtaţi ca în timpul unui preludiu, dar nu aveţi voie să treceţi mai departe. După această perioadă cu siguranţă amândoi veţi fi extrem de excitaţi şi abia veţi aştepta o partidă de sex.

O metodă foarte bună de a încinge atmosfera e să vă uitaţi la un film erotic împreună. Nu trebuie neapărat să fie un film porno, ci doar unul care să vă “încălzească” suficient pentru a nu-l urmări până la capăt.

O altă metodă pentru a ieşi din rutină e să încercaţi poziţii noi sau chiar să vă jucaţi un joc pentru adulţi. Fie că e vorba de roluri “obraznice” sau de o partidă de poker pe dezbrăcate, voi ştiţi ce nu aţi mai încercat până acum şi vi se pare interesant.

Împărtăşiţi-vă fanteziile. Nu păstraţi doar pentru voi gândurile pe care le aveţi la capitolul sex. Chiar dacă el poate pare o fire mai retrasă sau mai sobră, vei fi surprinsă cât de deschis va fi să încerce lucruri noi alături de tine. Ia-l uşor şi testează-I limitele dacă fanteziile tale sunt ceva mai extreme şi asigură-te că nu va fi prea şocat de eleJ.

E bines ă încercaţi mereu ceva nou pentru a evita ca rutina să se instaleze în relaţia voastră. Indiferent de metodele pe care le veţi folosi pentru a vă îmbunătăţi relaţia din punct de vedere sexual, nu uitaţi că cel mai important e să vă simţiţi bine unul în compania celuilalt.

Picture of Simona

Simona

Simona locuieşte în Cluj-Napoca şi lucrează în domeniul ONG. Îi place foarte mult să citească, să scrie şi să fie înconjurată de cărţi. Pe Simona o interesează tot ce ţine de dezvoltarea personală, îi plac proiectele faine, în special cele de voluntariat sau care au un impact social ridicat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *