Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Sfaturi despre întâlniri pentru femeile divorţate

Perioada din timpul şi de după divorţ este una extrem de dificilă în viaţa unei femei. Parcă există un stigmat mult mai mare în societate asupra noastră şi femeilor le este mult mai greu să aibă parte de întâlniri după o astfel de experienţă. În plus, dacă există şi copii din relaţia anterioară, în cele mai multe cazuri rămân cu mama, ceea ce reprezintă un motiv în plus pentru reticenţa din partea posibililor candidaţi. Iată câteva sfaturi pentru a intra mult mai uşor în lumea întâlnirilor după un divorţ.

  1. Plănuieşte-ţi conversaţia. Gândeşte-te la câteva întrebări amuzante, ai în vedere ce interese vrei să descoperi la el sau pur şi simplu ce ai vrea să aflii la o primă întâlnire. În acest fel vei fi mult mai relaxată şi vei putea ţine conversaţia la un nivel mai alert.
  2. Păstrează-ţi calmul. Pregăteşte-te pentru întâlnire cu o baie aromată sau un masaj. Fă orice lucru care te realxează.
  3. Ia-o încet. Nu te arunca în lumea întâlnirilor imediat după divorţ. Şi o despărţire simplă care nu implică şi căsnicie sau copii este dificilă, ca să nu mai vorbim despre un divorţ. Astfel că e mai indicat să nu te arunci cu capul înainte şi să îţi acorzi timp ţie pentru a afla ce vrei de la partener după o astfel de experienţă.
  4. Pregăteşte-te pentru întrebările dificile. Trebuie să fii conştientă că la un moment dat conversaţia va merge înspre acest subiect aşa că e mai bine să stabileşti din timp cât vei divulga din aceste aspecte. E mai bine ca în special la primele întâlniri să fii destul de impersonală în declaraţii şi să nu uiţi că posibilul partener vrea să te cunoască pe tine, nu pe fostul.
  5. Distrează-te. Tratează întâlnirile ca pe o experienţă în care ai ocazia să cunoşti oameni noi şi să faceţi ceva inedit. Încearcă să aduci în noua ta viaţă experienţe care te fac fericită şi fă-le cu cineva care îţi aduce zâmbetul pe faţă.

Trebuie să fii conştientă că situaţiile sunt diferite de la om la om şi depinde de cât de intense au fost sentimentele şi modul în care s-a încheiat relaţia voastră. Nu te aştepta să poţi ieşi la întâlniri reuşite imediat după divorţ, dar fii deschisă la oportunităţi şi acordă-ţi timp pentru a te asigura că vechile răni au fost închise.

Simona

Simona

Simona locuieşte în Cluj-Napoca şi lucrează în domeniul ONG. Îi place foarte mult să citească, să scrie şi să fie înconjurată de cărţi. Pe Simona o interesează tot ce ţine de dezvoltarea personală, îi plac proiectele faine, în special cele de voluntariat sau care au un impact social ridicat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *