logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Sfaturi utile pentru un păr strălucitor

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, părul nostru suferă anumite modificări. Una dintre aceste modificări este pierderea strălucirii. Pierderea strălucirii se datorează scalpului nostru care reține mai puțină apă, iar părul devine mai uscat și lipsit de strălucire. Cum putem să prevenim aceste modificări? Există numeroase sfaturi de îngrijire pentru un păr plin de strălucire. Așadar, vă recomandăm:

  1. Utilizați balsam de păr

Părul vostru este lipsit de vitalitate? Utilizați balsam de păr. Aplicați balsamul de la jumătate până la vârfuri, evitând aplicarea pe rădăcină. Balsamul de păr este util atât pentru strălucire și vitalitate, cât și pentru a ușura pieptănatul părului.

  1. Clătiți părul cu apă rece

La finalul spălării părului, clătiți părul cu apă rece. Apa rece stimulează circulația sanguină de la nivelul scalpului și oferă strălucire părului.

  1. Evitați uscarea părului cu prosopul

Uscarea părului cu prosopul provoacă electrizarea părului, îl face să fie mult mai fragil, iar uscarea excesivă îl face să-și piardă din strălucire.

  1. Utilizați produse cosmetice pentru protecție termică

De fiecare dată când utilizați placa de păr, phoeon-ul sau ondulatorul, părul vostru este agresat. Așadar, utilizați produse cosmetice care să vă protejeze părul de efectele aparatelor pentru coafat.

  1. Masca de păr

Îți dorești un păr strălucitor? Utilizează săptămânal o mască de  îngrijire a părului. Există numeroase măști care sunt un remediu excelent pentru păr. Poți realiza o mască de păr cu ulei de măsline, ricin, ulei de cocos sau orice alt tip de mască. Măștile sunt extrem de benefice podoabei capilare. Ele oferă strălucire părului, îl hidratează, îi stimulează creșterea și combat căderea părului.

  1. Vitamina E

Utilizează produse de îngrijire care conțin vitamina E. Această substanță nutritivă este una dintre vitaminele esențiale pentru păr. Ea este responsabilă de circulația sângelui la nivelul scalpului.

  1. Aportul de vitamine A, B și C

Un păr plin de strălucire înseamnă un păr sănătos. Așadar, optați pentru o dietă echilibrată, bogată în vitamine. Deficitul de vitamina A determină căderea părului. Vitamina B este esențială creșterii părului, iar vitamina C este necesară producției de colagen, substanță care menține părul puternic. Așadar, aportul de vitamine A, B și C este este vital sănătății părului.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *