logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Tranziția la garderoba de toamnă

Toamna se aproape cu pași repezi, iar zilele în care nu știi dacă trebuie să te îmbraci subțire sau ma gros sunt și ele aproape. Schimbarea de la vară spre toamnă e una care poate da bătăi de cap garderobei tale. Vreau să îți arăt câteva trucuri care să te ajute să faci tranziția dintre anotimpuri cât mai ușoară.

Schimbă lungimea mânecii

Dacă îți iubești pantalonii care îți arată gleznele și nu ești pregătită să renunți la ei, e în regulă! Tot ce trebuie să faci e să iei o bluză cu mânecuță trei sfert sau chiar cu mânecă lungă și pantalonii tăi rămân o piesă de bază în garderoba de tranziție. Dacă nu vrei să iei o bluză cu mânecă scurtă, poți opta pentru un blazer peste mâneca scurtă.

Renunță la peep toe

Vârful decupat la pantofi arată superb, însă toamna, când plouă mai des, nu sunt o încălțăminte practică. Înlocuiește-i cu pantofii închiși și poartă-i cu rochița preferată și un blazer. Astfel poți purta încă câteva săptămâni rochița aceea lejeră de vară, într-un mod în care nu ți se va face frig.

Pantalonii scurți rămân

Poți păstra pantalonii scurți în garderoba de tranziție dacă sunt culori închise și dacă pot fi purtați cu ciorapi. Ciorapii revin în trend toamna asta așa că te poți juca cu modele și culori pe sub pantalonașii scurți și astfel nu îți va fi frig și nu vei simți nici că toamna a venit prea brusc.

Nu-ți fie frică de culoare

Nu, piesele vestimentare colorate nu trebuie să rămână în dulap până vara viitoare. În schimb, trebuie să le asortezi cu nuanțe neutre, pentru ca ansamblul să nu fie unul prea puternic. În rest, poți purta pantaloni colorați și toamna, atâta timp cât îi asortezi cu o bluză albă și-un sacou negru, sau ceva asemănător.

Poartă cu tine un cardigan

Pentru că nu poți ști când o zi caldă se transformă într-una rece, îți recomand să porți cu tine un cardigan pe care să-l poți adăuga outfit-ului tău în caz că ți-e rece. Astfel nu vei fi nevoită să renunți la bluzele cu mâneci scurte (sau fără mâneci),dar te vei asigura că nu ți se va face frig pe parcursul zilei.

Nu uita să iei cu tine și o eșarfă care să te încălzească atunci când e nevoie.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *