Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
tratament facial
tratament facial

Tratament cosmetic profesional la un salon de specialitate

De multe ori ne întrebăm cum au anumite persoane un ten aproape perfect chiar și atunci când nu își aplică un make-up. Atât femeile cât și bărbații speră la un ten impecabil, fără probleme, însă dacă tenul nu este întreținut corespunzător printr-un ritual de îngrijire a pielii, acesta se va usca, vor apărea ridurile, punctele negre, cât și alte probleme inestetice.

 

Tratament cosmetic profesional la un salon de specialitate

Nu ne spune nimeni că trebuie să mergem în fiecare zi la un salon de beauty pentru a ne întreține, însă cel puțin odată pe lună este recomandat.

În fiecare zi tenul nostru este expus factorilor nocivi precum praf, poluare, vânt, toxicitate sau ploi acide. Chiar dacă seara îl curățăm, nu este suficientă doar apa sau un simplu demachiant.

Dacă ne confruntăm cu anumite probleme ale tenului, cel mai indicat este să ne facem o programare rapida la un salon de înfrumusețare din Oradea cu ajutorul platformei Stailer, pentru a afla în primul rând tipologia tenului. În funcție de tipologia tenului vom ști ce produse să folosim în continuare.

Un ten gras are porii deschiși și este predispus tot timpul la apariția punctelor negre, cât și a coșurilor. Astfel că avem nevoie de un set de produse speciale pentru această tipologie de ten.

De aceea este indicat să facem câte o vizită la salon, pentru că profesioniștii cu experiență vor ști ce să ne recomande. Mai mult decât atât, tehnologia este într-o continuă avansare inclusiv în industria frumuseții, fapt pentru care la un salon de beauty avem parte de tratamente faciale personalizate cu rezultate pe măsură.

 

Un look pe măsură la un salon de frumusețe

 Același lucru se întâmplă și atunci când ne dorim un look nou, servicii de tuns și vopsit. Nu se recomandă să ne vopsim acasă, chiar dacă ne este mai la îndemână, iar costurile se înjumătățesc. La fel ca și în cazul tenului, avem nevoie să știm care este tipologia părului, ce nuanță de vopsea ni se potrivește în funcție de culoarea pielii dar și alte aspecte importante.

Pentru asta ne putem face o programare la salonul Infinity Beauty Center din Oradea unde vom avea parte servicii calitative de la profesioniști cu experiență. Pe lângă un look schimbat, ne vom putea bucura de o relaxare pe măsură.

 

Programează-te la orice salon dorești cu Stailer

Stailer este o platformă online care ne ajută să ne programăm la orice salon dorim în mai puțin de 5 minute. Făcând o programare online fără a mai da nici un telefon, ne eficientizează timpul. Gama de servicii este foarte largă și se adresează atât femeilor, cât și bărbaților.

Ne putem programa la orice oră din zi sau din noapte, în funcție de programul nostru. Stailer este o platformă gratuită care nu ne condiționează cu absolut nimic. O putem accesa ori de câte ori dorim fără a ni se percepe vreun cost.

Indiferent de serviciile pe care le dorim, cu Stailer vom avea parte de serviciile stiliștilor care au experiență vastă în domeniu, care se dedică în totalitate și care înțeleg nevoile fiecărui client în parte.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *