logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Trenduri de machiaj pentru toamna aceasta

Toamna începe să își intre în simțiri și asta înseamnă că e timpul să lăsăm trendurile jucăușe ale verii în urmă și să adoptăm noile tendințe în materie de machiaj. Anul acesta tendințele sunt puternic influențate de perioada grunge a anilor ’90. Iată mai exact despre ce este vorba:

Buze puternice

ruj-rosu_51574623

Sursa foto: © Serhii Holenko

După ce în ultimii ani am văzut o profundă iubire pentru rujurile neutre, pentru aspectul glossy și pentru transparență, în această toamnă roșul revine în atenția tuturor. Și nu orice fel de roșu – tendințele menționează roșu cărămidă, vișina putredă, sau chiar roșu maroniu. Practic, în această toamnă buzele îți oferă un plus de încredere în tine prin culoarea pe care o porți. Poți opta pentru roșu, mov închis, maro închis – orice culoare puternică, mată și pământie, aplicată într-un strat opac.

Nu sări peste linie

linie-de-tus_54891756

Sursa foto: ©  ipag

Tușul negru nu trebuie nici el evitat. Conturarea ochilor cu negru a fost considerată prea aspră în ultimii ani, însă acum revine în forță și catwalk-urile arată cum linia neagră de creion, estompată nu se demodează niciodată. Dacă îți faci curaj, poți să încerci să te joci cu linie dublă de tuș, în stil „coadă de rândunică” sau chiar cu un ochi de pisică inversat. Toate sunt permise în această toamnă.

Foc și fum pe pleoape

machiaj-smokey_51953599

Sursa foto: © Vitalssss

Bine, nu ad literam, însă nuanțele calde de portocaliu, cupru, și auriu se întrepătrund cu nuanțe de maro și cu nuanțe închise pământii pentru a obține efectul difuz al machiajului smokey eyes. Astfel se vrea conturarea ochilor și îndulcirea trăsăturilor în același timp.

Obraji îmbujorați

aplicarea-blushului_51342397

Sursa foto: © Voyagerix

Totul sau nimic e deviza acestui sezon se pare. E foarte cert că doar una dintre trăsăturile feței trebuie evidențiată prin machiaj. Dacă nu sunt ochii sau buzele în culori puternice, sunt obrajii. Aceștia trebuie să arate ca după o plimbare într-o seară rece de toamnă, deci poți aplica un fard de obraz într-o nuanță fucsia, mov sau roz, fără să-ți fie frică că e prea puternic, atâta timp cât îl aplici în locurile potrivite și într-o cantitate moderată.

Sprâncene definite

sprancene-puternice_52514099

Sursa foto: © Zastavkin

Nici sprâncenele nu scapă atenției în acest sezon, așa că încearcă să nu le pensezi prea subțire. Trendul cu sprâncene dese, a la Cara Delevingne, nu a dispărut încă. E important ca sprâncenele să îți fie într-o nuanță potrivită nuanței pielii și părului tău și să pară cât mai naturale posibil. Sub nicio formă nu îți vopsi sprâncenele negre, pentru că acestea îți vor înăspri doar trăsăturile.

„No makeup” look

machiaj-natural_43451099

Sursa foto: © Evgenyatamanenko

Atunci când nu evidențiezi nicio trăsătură specifică a feței tale, evidențiază-ți frumusețea naturală, încercând să aplici un bb cream sau fond de ten cu acoperire mică, sprâncene definite, dar naturale, iluminator și puțin roz pe buze. În această situație poți pune un accent mai mare pe coafură și pe îmbrăcăminte.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *