logo
Generic filters
Exact matches only

Un Valentine’s day singură reușit în 5 pași simpli

Sursă foto: freepik.com

Singură zi din an în care toate femeile realizează că nu au pe cineva şi e foarte dureros este de Valentine’s day, ziua Îndrăgostilor, în care oriunde te uiţi vei vedea cupluri sărutandu-se, declarându-şi iubirea, desfăcând cadouri, trandafiri roşii şi zeci de cutii de ciocolată pe primele rafturi ale tuturor Supermarketurilor. O zi în care toate stelele se alineaza pentru cele care şi-au găsit sufletul pereche şi în aeealsi timp o zi foarte deprimantă pentru femeile singure care şi-ar dori să aibă pe cineva. Asta dacă nu cumva ştii deja secretele unei zi reuşite de Valentine’s day chiar dacă eşti singură! Dacă nu stai liniştită, ţi-am pregătit noi câteva! Restul ţine de ţine …

1.Fă o petrecere în pijamale

Din toate mediile pe care le frecventezi nu se poate să nu fie în fiecare anturaj măcar o femeie singură. Adunaţi-va şi faceţi o petrecere în pijamale. Ziua îndrăgostiţilor pentru femeile singure poate fi foarte distractivă dacă o petreceţi împreună făcând ceva amuzant, dansând, mâncând ciocolată, preparând cocktailuri şi terminând seară cu destăinuri amoroase de grup!

2.Anul acesta e ok să fi împotriva V-days! 

În fiecare an sunt persoane care militează împotriva acestei tradiţii împrumutate de la americani aşa că anul acesta alătură-te lor! Te poţi convinge singură că nu ai nici un motiv să fi supărată că eşti singură, fiindcă Valentine’s day e doar o zi comercială în care magazinele cu lenjerie intimă şi ciocolată îşi vând stocurile. Atâta tot!

3.Mergi în vizită la părinţi

Că să ieşi total din toată atmosfera asta cu inimioare roşii şi endorfine în extaz evita să ieşi din casă dar dacă tot simţi nevoia să nu fi singură şi prietenele tale sunt toate cuplate atunci nu ezită să mergi în vizită la părinţi. După ce te muţi de acasă parcă tot mai rar găseşti timp să le faci o vizită, aşa că foloseşte Valentine’s day spre binele familiei.

4.Petrece cu tine, Răsfaţă-te

Poţi să adopţi şi o atitudine de negare, în care pur şi simplu să te bucuri că eşti singură şi să profiţi de asta la maxim, exact de Valentine’s day. Începe cu o şedinţa la masaj şi SPA, apoi confirmă rezervările făcute în prealabil la manichiură, cosmetică şi coafor! La finalul zilei etalează-ţi noul look într-un restaurant select alături alături de prieteni sau mergi acasă, bagă o pungă de popcorn la microunde şi distrează-te cu o comedie bună.

5.De Valentine’s day Cuplează-te!

Ultima încercare poate fi cu noroc. Acum câţiva ani prietenele m-au tarat într-un club unde de Valentine’s day era seara brăţărilor. Eu credeam că peste tot va fi „program” pentru îndrăgostiţi, dar nu era aşa. Fiindcă la ora 12 noaptea dj-ul a început să ne cupleze „băieţii cu brăţară albă sărutaţi acum fetele cu brăţări roşii” etc … Ce să va spun? A ieşit o noapte pe cinste, ne-am distrat şi ne-am găsit iubiţi toate, unele s-au consolidat chiar în relaţii de lungă durata iar altele au rămas în amintirea unui Valentine’s day reuşit!

Eşti singură? Tu ce ai ales să faci anul acesta de Valentine’s Day???

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *