Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

10 lucruri pe care femeile nu le înțeleg la bărbați

Exact, nici femeile nu ne înțeleg pe noi. Nu în totalitate, cel puțin. E adevărat că și noi avem unele obiceiuri care le lasă fără explicații. Și știți prea bine cât de mult le plac explicațiile, discuțiile și argumentările, precum și cât de bune sunt la așa ceva. Coșmarul nostru.

Dar sunt câteva aspecte în comportamentul nostru care scapă încă puterii de înțelegere a femeilor, lucru care pe noi nu ne supără, deoarece ne place să experimentăm, măcar din când în când, și situații în care ele sunt cele confuze. Iată mai jos o listă interesantă.

 1. Nevoia de a repara orice, fie că este vorba despre o ușă care scârțâie, fie că este o problemă a lor de la servici. Orice ar fi, noi găsim soluția.
 2. Lipsa de atenție la anumite detalii, defect des întâlnit în rândul populației masculine. Poate că nu știm prea multe din povestea ei despre problemele de la servici, dar știm când începe meciul și ce culoare au echipamentele.
 3. Obsesia pentru sâni. Aici nu sunt prea multe de comentat. Știm cu toții despre ce e vorba.
 4. Faptul că nu știm când ceva nu e în regulă cu ele. Totuși, e o greșeală de începător să crezi că atunci când ele spun că nu au ”nimic” înseamnă într-adevăr că ne putem întoarce relaxați la meci sau la jocul video.
 5. Faptul că noi credem că ele știu unde ne ținem lucrurile, mai ales cele precum echipamentul de fotbal sau joystickul de la jocurile video.
 6. Faptul că noi credem că sexul vindecă orice. Cu siguranță nu vindecă orice, dar ajută din multe puncte de vedere. Corect?
 7. Aruncatul hainelor murdare în afara coșului de rufe. Într-adevăr, unii dintre noi sunt mai buni la fotbal decât la baschet, lucru care ne face deseori să ratăm aruncarea la coș.
 8. Refuzul de a cere direcții. Când suntem la volan, credem că știm cel mai bine pe unde trebuie să o luăm. Ne mai înșelăm din când în când însă, așa că nu ar fi rău să mai ascultăm de ”copilot” uneori.
 9. Jocuri video. Se zice că bărbații nu se maturizează, doar că se măresc. Nimic de obiectat. Ce poate fi mai interesant decât să participi la războaie sângeroase sau să joci finala Champions League din fotoliu?
 10. Concepția noastră despre gătit, care de cele mai multe ori se rezumă la cartofi pai, ochiuri sau, și mai simplu, pizza comandată.

Adevărat, nu suntem perfecți. Nici nu pretindem că am fi. Dar dacă ne sunt acceptate micile defecte generale și personale, suntem capabili de multă dăruire, afecțiune și dragoste pentru femeia de lângă noi. Dar asta știu și ele deja.

Vezi și care sunt obiceiurile femeilor pe care bărbații nu le înțeleg.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

4 răspunsuri

 1. La partea cu gatit te contrazic total. Aici depinde de barbat si de femeia la care ii gateste 🙂 daca merita gateste, daca nu, atunci cartofii pai si ochiurile sunt perfecte in orice moment al zilei

  1. Nu nu, vezi tu, problema nu e ca ea nu merita, ci exista pur si simplu barbati care nu se pricep la gatit 🙂 In acest caz, noi ne vom arata aprecierea pentru ea in orice alt mod posibil. Nu-i asa, baieti? Ajutati-ma si voi un pic aici! 😀

  2. Un barbat care nu cauta o femeie care sa ii stea la cratita toata viata, stie sa gateasca… iar o femeie care nu cauta un barbat doar pentru banii lui, stie sa si munceasca! 🙂 Deci da, ar trebui sa fie mai mult decat cartofi, ochiuri si pizza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *