Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Accesorii auto utile: portbagaj auto și dvd-player

Continuăm seria de articole cu accesorii auto utile, de această dată discutând despre portbagaj și despre dvd-player-ul care pot fi montate pe și într-o mașină. Ambele au mai multe avantaje și pot fi utile în diferite situații. Bineînțeles, niciun accesoriu din această serie nu este universal. Adică nu se potrivește cu nevoile și preferințele tuturor șoferilor, dar cu siguranță că vei putea descoperi  câteva care îți vor fi de folos.

1. Portbagajul auto

portbagaj_auto
Sursa: foto

Vorbim aici, desigur, despre portbagajul portabil pe care îl montezi deasupra vehiculului. Acesta este util, evident, numai în cazul în care portbagajul mașinii tale nu este suficient de încăpător. Să presupunem, spre exemplu, că vrei să mergi într-o vacanță cu familia sau prietenii. Sunt slabe șanse ca toate bagajele pentru 4-5 persoane să-ți încapă în portbagajul standard, oricât ar fi el de spațios. Aceasta este o situație în care un spațiu suplimentar de depozitare este foarte util.

Trebuie să ai în vedere faptul că investiția într-un astfel de accesoriu auto nu este deloc neglijabilă. În funcție de mai multe criterii, prețurile sunt cuprinse între 400 și 5000 de lei. Sunt niște sume considerabile, pe care ar trebui să le cheltui doar în eventualitatea în care știi că te vei folosi de el mai mult de o singură dată pe an.

2. DVD-player

dvd_player
Sursa: foto

DVD-player-ul (cu ecran) este un accesoriu destinat pasagerilor unui autovehicul. Este foarte util pentru familiile care pleacă în vacanțe însoțiți de copii mici și nerăbdători. Dacă te-ai săturat de întrebarea constantă: ”Cât mai avem?”, s-ar putea ca acest accesoriu să ți se potrivească. Poți monta unul sau două astfel de aparate pe tetierele scaunelor din față sau pe tavanul mașinii, pentru a-i ține pe cei mici ocupați tot timpul. Știi prea bine că nimic nu-i captivează mai mult decât desenele animate și filmulețele interactive.

Nici aceste accesorii nu sunt foarte ieftine. Prețurile sunt situate între 300 și 3000 de lei, în funcție de dotările aparatului dorit. Cele folosite exclusiv pentru muzică pot fi găsite și la prețuri care încep de la 100 de lei.

Folosești aceste accesorii? Cât de folositoare crezi că sunt?

Citește și despre protecția pentru ușă și închiderea centralizată.

Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *