logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Care sunt calitățile care fac din ea iubita perfectă?

Bineînțeles, partenera care îți este alături zi de zi este perfectă. Așa și trebuie să fie, pentru că tu ai ales-o în funcție de anumite criterii personale, la fel cum și tu ai îndeplinit criteriile de selecție pe care le-a stabilit ea la începutul relației. Calitățile pe care ar trebui să le aibă o iubită perfectă sunt subiective. Unii își doresc ca să știe să gătească, altora nu le pasă de asta. Unii își doresc frumusețe exterioară, alții una interioară.

În lista de mai jos veți găsi niște calități care, din punctul meu de vedere, trebuie să le aibă iubita perfectă. Depinde de voi dacă veți fi de acord cu mine sau nu.

Independență

În cazul în care nu vrei să devii un babysitter, iubita ta ar trebui să știe să se descurce singură în societate. Este în regulă să o consolezi și să îi oferi sprijin în momentele mai grele, dar dacă ea nu poate să funcționeze fără tine, deja ai o problemă pe care poate că nici nu ai observat-o încă.

Inteligență

Este poate cel mai important lucru care împiedică apariția plictiselii în cuplu. Oricât de frumoasă ar fi ea din punct de vedere fizic, în cele din urmă îți vei dori mai mult de la relația voastră. Vei vrea să te provoace intelectual și să puteți vorbi despre aproape orice, lucru care se poate întâmpla doar dacă posedă această calitate.

Capacitatea de a-ți oferi libertate

Este extrem de important ca relația voastră să nu se transforme într-o stradă cu sens unic, unde doar ea are dreptul să circule. O femeie care îți interzice constant să ieși cu prietenii la fotbal, la bere sau la poker nu este o femeie pe care o vrei alături pentru toată viața.

Compatibilitate sexuală

Să nu ne amăgim singuri spunând că sexul nu contează. Contează foarte mult. Iar atunci când găsești femeia care are aceleași preferințe sexuale ca și tine, te poți considera foarte norocos.

Discreție și respect

Sunt două lucruri diferite, dar care pot fi foarte bine puse împreună. O femeie care te respectă va fi și discretă în legătură cu viața ta personală. La fel cum nici tu nu povestești prietenilor la bere detalii din dormitor, nici ea nu trebuie să recurgă la spălatul rufelor murdare în public. Orice neînțelegeri trebuie să se rezolve între voi doi, nu în grupul de prieteni.

Sunt curios și de părerea voastră asupra subiectului. Sunteți de acord cu enumerarea de mai sus? Aveți completări?

Vezi și niște citate despre femei scrise de bărbați celebri.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.