logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ce faci când ești fumător și partenera ta nu?

Fumatul îți poate afecta relația cu femeia pe care o iubești ca pe ochii din cap așadar trebui să te gândești ce alternative ai pentru ca totul să fie bine din orice punct de vedere.

Prima dintre variantele la care poți apela și care poate părea simplă pentru multă lume, însă pentru tine va fi un adevărat coșmar, este să te lași pur și simplu de fumat. Beneficiile le știi și tu, o stare de sănătate mult mai bună și economisirea unor sume de bani pe care le poți folosi pentru alte lucruri. Partenera ta va apecia foarte mult faptul că ai renunțat la un obicei important pentru tine, doar pentru că ea ți-a cerut sau ți s-a părut ție că ar fi deranjată de acest viciu.

De asemenea, ai putea să încerci să o convingi să te accepte așa cum ești pentru că oricum într-un final se va obișnui cu fumul de țigară și nu va fi afectată atât de mult de mirosul acela neplăcut de tutun.

O altă opțiune pe care o ai este să încerci să rărești cât se poate de mult țigările, mai ales în preajma ei. Fumează înainte cu vreo două-trei ore înainte să vă întâlniți, iar atunci când locuiți împreună stabiliți de comun acord câte țigări să fumezi pe zi.

Ultimele două soluții la care poți apela sunt extrem de radicale și nici nu ar trebui să te gândești la ele. Una ar fi să te desparți de iubita ta dacă vezi că nu acceptă deloc să fumezi, însă nu cred că ar fi un lucru înțelept din partea ta, mai degrabă va arăta că ești rigid și egoist. O relație se bazează pe compromisuri însă dacă tu iubești mai mult țigara decât o femeie care din păcate pentru tine, nu este fumătoare, atunci ar fi bine să îți cauți o nouă parteneră care fie să fumeze și ea, fie să nu fie deranjată de fumul de țigară. A doua alternativă radicală la care ai putea apela este aceea de a încerca să o convingi să se apuce și ea de fumat, ceea ce la fel ca în cazul precedent, ar fi o dovadă mare de egoism.

Dacă îți iubești mult partenera atunci vei reuși să treci peste viciul acesta, și nu trebuie să o faci neapărat pentru ea ci mai mult pentru tine pentru că efectele țigărilor nu îți aduc niciun beneficiu. În cazul în care vei încerca să faci această transformare să fii sigur că vei avea parte de toată susținerea și căldura sufletească a iubitei tale pentru a realiza ceea ce ți-ai propus. Gândește-te numai la ce beneficii ai avea dacă te-ai lăsa de fumat, și acum ai parte de un nou imbold, poate că tu nu erai suficient de puternic ca să te lasși însă acum ai parte de susținere.

Tu cum ai gestionat o relație în care tu erai fumător și ea nu?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *