Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Ce spun ochii unei femei despre personalitatea ei

Femeile au fost și vor fi întotdeauna un mister pentru noi, bărbații. De cele mai multe ori nu înțelegem de ce reacționează într-un anume fel, chiar dacă noi am făcut eforturi mari ca să înțelegem cum gândesc și ce simt.

Pe lângă faptul că există evidente diferențe genetice care afectează modul natural de gândire al ambelor sexe, mai intervine și personalitatea care creează astfel un „cocktail” de multe foarte greu de înțeles.

 După cum bine știți și voi se spune că ochii sunt oglinda sufletului, ceea ce ne duce cu gândul la faptul că se pot afla destul de multe lucruri despre o persoană numai dacă ne uităm la ochi.

Culoarea ochilor are o anumită influență asupra personalității, așadar în rândurile care urmează vom vedea cum se aplică acest lucru la femei.

Reprezentantele sexului frumos care posedă ochi albaștri sunt de obicei atractive și exercită o influență destul de mare asupra celorlalți. Poate că pot părea superficiale uneori, însă te poți baza pe ele. Le place să se simtă speciale și sunt deosebit de sincere și pun mult suflet în ceea ce fac.

Femeile cu ochii verzi au o mare doză de optimism și creativitate, dar și un spirit de aventură accentuat. Atunci când iubesc sunt foarte pasionale, dar și destul de geloase dacă au de ce. De obicei sunt niște firi contradictorii, care se hotărăsc destul de greu atunci când au de făcut ceva.

Posesoarele ochilor negri sunt pline de pasiune și dragoste de viață. Răbdarea nu este punctul lor forte, și chiar dacă le place să facă lucrurile bine, în același timp trebuie să fie făcute și rapid. Competitivitatea se află în sângele lor și chiar dacă nu au dreptate vor încerca să dezbată pe marginea unui anumit subiect până când partenerul de conversație cedează. Femeilor din această categorie le place să fie cele mai bune și fac tot ce este omenește cu putință pentru a-și îndeplini sarcinile așa cum trebuie.

O femeie care are ochii căprui are o personalitate jovială, este deschisă spre nou și îi place la nebunie să socializeze. Atunci când este captivată de un subiect și dorește să transmită și celorlalți aceeași stare, este de-a dreptul fermecătoare și iese în evidență prin inteligență și șarm. Îi place să iubească, însă este în același timp cu picioarele pe pământ și nu cu capul în nori. O altă caracteristică a sa este aceea că îi ajută numai pe cei care au ajutat-o înainte.

Femeile cu ochii care au o nuanță gri sunt independente și au o fire antreprenorială bine dezvoltată. De multe ori pot ajunge în poziții de lideri pentru că au o gândire foarte calculată, fiind în stare să asculte mai multe opinii și să ia decizia corectă. În același timp sunt persoane liniștite, care au o aversiune față de risc, acest lucru fiind vizibil mai alea după ce au pus pe picioare o afacere.

După cum se poate vedea, fiecare culoare a ochilor are o anumită influență asupra personalității femeii respective. Noi bărbații putem să ne folosim de aceste cunoștințe pentru a anticipa puțin din ceea ce înseamnă firea femeii cu care discutăm.

Află și ce anume trebuie să apreciezi mai mult la o femeie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *