Search
Generic filters
Exact matches only

Ce spune despre tine modul în care îți e aranjat biroul

Personalitatea ta poate fi deslușită de aproape fiecare persoană care știe unde să se uite. Cuvintele pe care le spui, modul în care te îmbraci, acțiunile tale zilnice, modul în care gesticulezi și folosești inflexiunile vocii îți „trădează” de multe ori personalitatea și arată într-un mod direct ce fel de bărbat ești.

Însă nu doar lucruri de mai sunt indicatori ai tipului persolității tale, până și modul în care îți aranjezi biroul spune multe despre tine.

Un bărbat care are biroul extrem de organizat, cu toate lucrurile utile puse la locul lor, într-o anumită ordine poate fi caracterizat de meticulozitate, raționalitate, eficiență. Acest tip de bărbat apreciază regulile și standardele clare și se folosește de ele pentru a acționa. Îi place predictibilitatea astfel că nu va lăsa nimic la îndemâna sorții. De obicei nu este prea creativ și acest lucru poate fi un minus de multe ori.  Chiar dacă nu vrea să pară serios, de multe ori acesta este modul în care îl percep ceilalți. Nu iese în evidență de multe ori ca și persoană, însă rezultatele de la locul de muncă îl pot aduce în față.

Un birou considerat „dezastru natural” pentru unii reflectă personalitatea unui bărbat creativ, extrovertit și puternic orientat către oamenii din jur. Poate că pentru ceilalți biroul tău reprezintă simbolul dezordinii ridicate la rang de artă și chiar au inventat metafore și cuvinte prin care să descrie ceea ce se află la tine pe birou. Dezordinea toatală așa cum o văd alții, este o ordine bine știută de tine, pentru că fiecare om înțelege ordinea cum vrea el să o înțeleagă. Nu vei avea niciodată probleme să găsesști ceva chiar dacă e îngropat în mormane de lucruri, pentru că vei ști exact unde să cauți. Ești un bărbat energic și îți place mult să interacționezi cu oamenii din jurul tău. Practic reprezinți sufletul petrecerii în organizația în care lucrezi pentru că te știu toți și îi știi pe toți. De obicei ești eficient atunci când ai ceva creativ de făcut. Activitățile de rutină te omoară cu zile și cel mai probabil e că ai face schimb cu mare plăcere de locuri cu cineva care are o muncă extrem de creativă și de grea de realizat.

Bărbatul care se vrea important și poate chiar este, se află în tagma șefilor. Ei au de obicei un birou impozant, și în jurul lui se află diferite diplome, medalii sau trofee prin care posesorul acestora vrea să se laude într-un mod indirect. Toate acestea simbolizează putere și un statut înalt, dar și faptul că a avut curajul să răspundă la provocări și să cucerească poziție după poziție. Lui îi place să conducă, este orientat mai mult către scop decât către latura umană și de multe ori acest lucru îi poate provoca neajunsuri.

Dacă ai o plantă a ta la birou, acest lucru simbolizează faptul că ești statornic și loial față de organizația în care lucrezi. O poză cu familia sau oamenii apropiați denotă faptul că ești un bărbat care apreciază mult ceea ce îi oferă familia și prietenii și că ar face orice pentru ei. În cazul în care ai primit diferite premii, cadouri, atât de la colegi cât și de la organizație se poate spune despre tine că ești un om important la locul de muncă.

De obicei există o combinație între stiluri, însă este bine să fii atent la aceste detalii pentru a ști cum să abordezi bărbații în funcție de personalitatea lor.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

devtalks

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *