Cum îți dai seama că o femeie flirtează cu tine?

În cazul în care ești singur și în căutare de o relație, cel mai bun lucru pe care îl poți face, în afară de a-ți face curaj să vorbești cu femeile, este să fii atent la ele. Nu să te holbezi sau să le urmărești pe stradă. Dar fii atent la comportamentul ei și s-ar putea să descoperi lucruri la care nu te așteptai. De aceea, în cluburi, baruri sau în concediu, încearcă să urmărești semnele de mai jos, care îți vor spune tot ceea ce ai nevoie: îi place de tine și vrea să faci primii pași.

Vorbește cu prietenul tău, dar se concentrează la tine

Este vorba de o tactică folosită de femei uneori. Vorbește cu prietenul tău, dar nu-și ia ochii de la tine și își concentrează energia în direcția ta. Este un semn clar că nu prietenul tău este cel care are vreo șansă cu ea, ci tu.

Continuă să apară în câmpul tău vizual

Dacă observi că ea continuă să apară în locuri în care o poți vedea, fără să aibă neapărat treabă acolo, cel mai probabil e acolo pentru tine. Dacă trece de mai multe ori pe lângă tine fără o direcție foarte bine stabilită, este timpul să îți iei inima în dinți și să începi o discuție.

Atrage atenția asupra gurii sale

Lucrurile mici precum aplicatul rujului sau atingerea buzelor cu degetele în câmpul tău vizual, mai ales dacă se repetă, sunt lucruri destul de clare care ar trebui să-ți dea de înțeles că flirtează.

 Rămâne singură cu tine

De multe ori, o femeie va încerca să te separe de grupul din care faci parte, atunci când este interesată de tine. Acesta este un semn că vrea să fiți singuri și că este interesată de tine, astfel încât nu rata ocazia de a înfiripa o conversație.

Te atinge aparent nevinovat

O simplă mângâiere pe braț, umăr sau încheietură îți poate spune mai mult decât trebuie pentru a realiza că este interesată de tine.

Stabilește contact vizual

Flirtul nu devine niciodată mai clar decât atunci când îți aruncă priviri repetate și stabilește contact vizual.

Sigur, cele enumerate mai sus nu îți garantează succesul. Nu îți garantează nici măcar că ea este interesată de tine. Dar atunci când le observi, sunt mari șansele ca ea să flirteze într-adevăr cu tine, astfel încât nu le ignora.

Ce alte semne ale flirtului feminin ai mai întâlnit?

Comentarii

Please enter your name here
Please enter your comment!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Aflați cum sunt procesate comentariile dumneavoastră.