logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să îți faci cumpărăturile mai repede

Nu știu câți bărbați au răbdare să petreacă foarte mult timp la cumpărături, mai ales atunci când sunt cu iubita și acesteia îi vine cheful de probat haine în orice magazin intră.

Probabil v-ați gândit și voi cum să faceți în așa fel încât să cumpărați rapid tot ceea ce vă este necesar. Soluții sunt destule, însă va trebui să devenim mai organizați pentru a le pune în aplicare.

Prima alternativă este să ne facem o listă de cumpărături și să ne stabilim exact suma de bani pe care o vom cheltui, dar și locul unde vom merge. Ar fi preferabil ca în acel spațiu să existe un magazin cu multe produse sau mai multe magazine mai mici pentru a avea de unde alege. Dacă mergem să cumpărăm lucruri de bază, precum alimentele, lista va fi de un real folos pentru că așa nu vei mai cumpără altceva și nici nu vei uita ceea ce ai de luat. Conform unor studii, cei care merg la cumpărături fără listă sunt mai predispuși să cumpere mai multe lucruri, care nu le sunt chiar necesare în acel moment.

În cazul în care mergi să cumperi articole vestimentare va trebui să te hotărăști exact ce vrei să cumperi. Ai grijă să alegi o zonă cu multe magazine ca să ai de unde alege. În acest caz vizualizarea rapidă a tuturor produselor din categoria care te interesează te va salva de mult timp petrecut aiurea. Întâi este recomandat să mergi la toate magazinele disponibile pentru a vedea diferite modele și prețuri pentru că e posibil ca același produs să fie mai ieftin în altă parte, așadar nu ar avea rost să cheltuiești banii aiurea. Nu proba decât după ce ai făcut toate cele de mai sus, atunci când ți-ai fixat modelul care îți place.

Dacă ești cu iubita, atunci trebuie să o faci să înțeleagă faptul că nu ai venit cu ea ca să petreci câteva ore bune pentru a proba ea toate rochiile și tot ce îi mai trece prin cap, acest lucru fiind mai degrabă potrivit pentru timpul când iese cu prietenele ei. Un pic de argumentare înainte de a merge la cumpărături sau stabilirea unui interval exact te va ajuta și pe tine și pe ea să nu pierdeți timpul, dar și să vă cumpărați ceea ce vă trebuie.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *