logo
Search
Generic filters
Exact matches only

De ce să alegi țigara electronică

Fumatul este cu siguranță unul dintre cele mai frecvente vicii din societatea în care trăim. Peste tot în jurul noastru, fie în grupul de prieteni, fie la birou sau chiar și în familie, întâlnim persoane care obișnuiesc să fumeze și care nu vor sau nu pot să renunțe la acest obicei. Efectele negative ale nicotinei asupra sănătății organismului sunt foarte multe și binecunoscute, astfel încât nu are rost să le enumerăm aici.

Chiar dacă tot mai mulți oameni cad în tentație și aleg calea fumatului, există în același timp foarte mulți care doresc să renunțe și care se chinuie din greu să scape de acest viciu. Există mai multe metode prin care te poți lăsa de fumat, iar dintre acestea, țigara electronică pare a câștiga tot mai multă popularitate în ultima perioadă.

Tocmai de aceea, enumerăm mai jos o listă cu avantajele țigării electronice, în încercarea de a determina cât mai mulți fumători să apeleze la ea și să renunțe la țigările adevărate.

Prețul redus

Fumătorii înrăiți știu prea bine cât de mult îi ustură la buzunar cumpărarea pachetelor de țigări. Imposibilitățile financiare în care ajung uneori pot fi un real motiv pentru aceștia de a schimba țigările autentice pe cele electronice. Prețul acestora se situează de regulă între 20-30 de lei (deși poate ajunge și la 200), în timp ce pentru reîncărcare se folosește un lichid care costă de la 7 la 30 de lei. Acest lichid poate fi achiziționat din magazin sau online. La o simplă tastare în motoarele de căutare a expresiei ”lichid țigară electronică” vei avea o mulțime de opțiuni din care să alegi.

Reduce efectele nocive asupra sănătății

Deși efectele pe termen lung ale țigărilor electronice sunt încă studiate, se știe că acestea nu sunt la fel de nocive precum cele reale, care conțin mii de agenți cancerigeni, gudron și alte substanțe care acționează ca otrava pentru organism.

Eliminarea mirosului neplăcut

Țigările electronice nu vor mai emana obișnuitele mirosuri neplăcute care se impregnează pe hainele, degetele, locuințele sau mașinile fumătorilor.

Eliminarea fumatului pasiv

Un risc și o neplăcere pentru adunările sociale în care se fumează este fumatul pasiv, care îi afectează pe nefumători într-o foarte mare măsură. Folosind țigările electronice însă, acest risc este eliminat.

Spune-ne în comentariile de mai jos dacă ai încercat vreodată țigara electronică și părerea ta despre aceasta.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.