logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Lucruri de care bărbații doar cred că au nevoie

Dacă e să ne luăm după regulile impuse de societate, există mai multe lucruri pe care ar trebui ca un bărbat să le posede de la o anumită vârstă, cu scopul de a fi acceptat din punct de vedere social.

Deși lumea din jur are obiceiul de a judeca mult prea des și mult prea repede, există niște lucruri pe care cu toții ni le dorim și pe care este normal să le obținem, ca bărbați ce suntem. Printre acestea se numără serviciul stabil, o familie, o locuință proprie și poate o mașină. Poate că nu întotdeauna socoteala de acasă se potrivește cu cea din târg, dar dacă acoperim lista de mai sus, ne putem considera cu adevărat împliniți și norocoși.

Cu toate acestea, când avem mai mult, ne dorim și mai mult, nu-i așa? Iată mai jos câteva lucruri care nu sunt esențiale pentru existența noastră, dar asta nu ne oprește să le râvnim deosebit de mult. Uneori, mult prea mult.

Propriul nostru ”cinema”

Tuturor ne place televizorul, unora mai mult decât altora, dar chiar și așa, nu cred că dacă ne lipsim de ditamai plasma de pe perete va duce la inevitabila prăbușire a lumii noastre. Până la urmă, filmele 3D se văd mai bine la cinema, iar meciurile pe stadion.

Mult spațiu

Mă refer aici, desigur, la spațiul de locuit. Tuturor ne place să ne lăfăim în case cu grădină în mijlocul orașului, dar poate că nu este cea mai bună opțiune să ne concentrăm toate eforturile financiare înspre achiziționarea unei locuințe de 100 metri pătrați, când poate că putem folosi acei bani pentru alte lucruri mai folositoare.

Un job pe care îl urâm

Știm cu toții greutatea procesului de a găsi și obține un job bine plătit, care să ne ofere satisfacții materiale suficiente. Și un melc se mișcă mai repede. Dar nu despre asta este vorba, ci despre faptul că noi ar trebui să nu ținem cu dinții de un job care ne provoacă coșmaruri doar din dorința de a avea mai mulți bani. Pentru a fi cu adevărat mulțumiți și fericiți, avem nevoie de un job care să ne placă și care să ne permită și petrecerea timpul necesar cu familia.

O mașină de lux

Cui nu-i plac mașinile? Tuturor ne plac mașinile. Chiar și celor care susțin contrariul. Doar că unora le plac cam prea mult. E una să fii pasionat de mașini, să știi totul despre ele și să te pricepi la reparații, și e cu totul altceva să fii obsedat de cumpărarea unui automobil de lux care e mai scump decât apartamentul în care locuiești.

Morala este că un bărbat responsabil știe foarte bine unde să tragă linie când vine vorba de cumpărarea diverselor lucruri. Un bărbat matur va pune întotdeauna pe primul loc nevoile familiei, în fața propriilor vise și mofturi.

Vă invit și pe voi să vă exprimați în comentarii părerea despre lucrurile discutate mai sus. Ce considerați că vine pe primul loc pentru un bărbat, bunăstarea familiei sau nevoile proprii?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *