logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Mituri despre infidelitate

Viața de cuplu împlinită este toată fericirea pe care cineva ar putea să și-o dorească de la viață. Dar pe cât este de frumoasă, la fel este și de grea. Cine are o relație de lungă durată știe că acest lucru necesită multă muncă, dăruire, înțelegere și compromisuri, dar și că toată fericirea construită de-a lungul anilor se poate nărui în doar câteva momente de neatenție sau slabă judecată.

Una dintre cele mai mari probleme de cuplu este infidelitatea. Nu este o mare problemă pentru că se întâmplă des, ci pentru că se trece extrem de greu peste ea. Există mai multe mituri legate de infidelitate, iar pe unele dintre acestea le voi prezenta mai jos.

Doar bărbații înșeală

Sigur, poate că o facem mai des. Sau poate că suntem doar prinși mai des decât femeile. Oricum ar fi, este greșită concepția conform căreia doar bărbatul înșeală. Exemple cunoscute: Meg Ryan, Tori Spelling, Madonna, LeAnn Rimes, Jessica Simpson și Jennifer Lopez.                                                  

După o aventură descoperită, un cuplu nu mai poate fi niciodată fericit

Este încă un mit legat de infidelitate. Desigur, există oameni care nu concep să dea partenerului o a doua șansă, dar există și oameni care prin voință și multă putere reușesc să treacă peste astfel de momente. Este adevărat însă că foarte puține relații reușesc să se repare complet după ce unul dintre parteneri înșeală.

Infidelitatea nu se datorează doar sexului, ci problemelor în căsnicie

Problemele în căsnicie sunt cele mai des folosite scuze de cei care înșeală. Cu toate acestea însă, de cele mai multe ori, atracția sexuală este principalul motiv.

Este infidelitate doar dacă sexul este implicat

Greșit. Săruturile și alte dovezi de afecțiune pe care de obicei le oferi partenerei tale sunt percepute drept semne de infidelitate atunci când le direcționezi spre altcineva. Deși poate părea ceva inocent pentru tine, partenera ta nu va avea aceeași impresie.

Dacă te-a înșelat o dată, te va înșela în continuare

Există, desigur, oameni care nu sunt demni de încredere și care fac mai multe greșeli la rând. Cu toate acestea însă, majoritatea cazurilor de infidelitate se întâmplă o singură dată, în niște anumite condiții care cu greu se vor mai repeta în viitor.

Vă invit să vă exprimați și voi părerea despre infidelitate în comentariile de mai jos și să spuneți sincer: voi ați ierta?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *