Search
Generic filters
Exact matches only

Perle despre bărbați

Multe lucruri sunt în neregulă cu noi bărbații, asta e clar. Deseori, memoria nu ne ajută în relațiile cu soția sau prietena iar chiar mai des decât memoria, lipsa atenției este cea care ne face probleme, scăpând multe lucruri dintr-o discuție atunci când un meci de fotbal, o reclamă la mașini sau o femeie frumoasă ne distrage. Toate adevărate, cel puțin pentru majoritatea reprezentanților sexului masculin.

Cu toate că în același timp avem și calitățile noastre, cum ar fi grija și afecțiunea față de familie, asumarea responsabilităților și mai ales scoaterea gunoiului din casă, glumele pe seama bărbaților nu lipsesc defel. Iar noi le merităm. Iată mai jos câteva dintre cele mai comune perle, sau adevăruri dacă vreți, despre bărbați. Nu știm cine le-a scris. Or fi inventate de femei, la o ceașcă de cafea dimineața? Sau de bărbați cu simțul umorului? Pentru că bărbații au simțul umorului, și cine să ne cunoască pe noi mai bine decât noi înșine, nu-i așa?

Memoria este ceea ce îi spune unui bărbat că ziua soției a fost ieri

Cu siguranță cel puțin o dată în viață, fiecare bărbat experimentează acel fior rece pe șira spinării când realizează că ziua de naștere a soției tocmai a trecut. Transpiri, te ia cu frig și mintea o ia la goană în încercarea disperată de a găsi o scăpare rapidă. Bâlbâit, îți cumperi puțin timp: ”Nu am uitat dragă, doar că am pregătit o surpriză care nu e gata decât peste două zile”. Sună cunoscut?

Cel mai eficient mod de a-ți aminti ziua de naștere a soției este să uiți o dată

Tot din seria ”La mulți ani cu întârziere”. Bărbații nu uită de două ori la rând ziua soției. De ce? Simplu. Are ea grijă să suferi atât de mult prima dată, încât anul următor vei avea cadoul pregătit cu o lună înainte. Asta nu înseamnă că peste doi ani nu vei uita iarăși. E valabil și pentru toată lista de aniversări pe care un cuplu le sărbătorește.

Nu are rost să te cerți cu bărbații. Oricum ei nu au niciodată dreptate

Putem cu ușurință ghici de unde a venit replica aceasta, nu-i așa? Cu siguranță nu din tabăra bărbaților. Dar, dragele noastre, doar pentru că pierdem 90% dintre discuțiile contradictorii din cuplu, nu înseamnă că nu sunt cazuri în care avem dreptatea de partea noastră. Deci, ”niciodată”? Cam exagerat.

Bărbații sunt mai loiali unei echipe de fotbal decât unei femei

Probabil o altă exagerare. Majoritatea bărbaților iubesc fotbalul, e adevărat. Suntem pasionați și ne bucurăm ca niște copii atunci când echipa favorită câștigă. Însă, doar pentru că timp de 90 de minute suntem prinși în acțiune și nu băgăm de seamă lumea din jur, nu înseamnă că fotbalul duce la diminuarea afecțiunii pe care o avem pentru prietenă sau soție. Dimpotrivă, o dată cu fluierul final, revenim în realitate, unde ne bucurăm să regăsim persoana iubită. Ne bucurăm ca niște copii.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *