Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Sfaturi pentru a evita greșelile de stil ale bărbaților

Oricât de mult nu am vrea să recunoaștem și noi, bărbații, facem greșeli majore atunci când ne îmbrăcăm sau ne îngrijim, iar femeile sunt extrem de atente la aceste aspecte.

Îmbrăcăminte și încălțăminte

Tricourile cu anchior și cămășile descheiate care lasă să se vadă părul de pe piept nu produc o priveliște prea plăcută nici pentru bărbați, dar nici pentru reprezentantele sexului frumos. Chiar dacă ești epilat pe piept și porți cămașă, nu uita că nimeni nu trebuie să îți vadă pieptul așadar ai grijă să închizi nasturii și doar pe cel de la baza gâtului să îl lași descheiat.

Arată urât purtatul șosetelor albe cu prantofi, mai ales dacă sunt șosete scurte. Renunță la a mai purta sandale cu șosete, de fapt ar trebui să renunți de tot la sandale pentru că unui bărbat nu îi stă prea bine cu sandale.

Evită să porți tricouri care să fie pline de scris sau o ținută sport indiferent de ocazie. Asortează-ți hainele și ai grijă să nu ai o ținută care să fie o combinație nereușită între două stiluri. Un exemplu ilustrativ ar fi pantaloni scurți de blugi cu o cămașă cu mânecă lungă și cravată. Lungimea pantalonilor este de asemenea importantă. Un bărbat arată caraghios dacă are pantalonii extrem de scurți, dar și extrem lungi. Ai grijă ca tivul de la pantaloni să nu fie foarte lung sau foarte scurt, iar pantalonii tăi nu ar trebui să fie rupți sau pictați în vreun fel anume că nu ești zugrav.

 Pantalonii foarte scurți îi poți folosi atunci când faci sport pentru că te vor ajuta să te miști mai bine, dar pe stradă ar trebui să ai pantalonii lungi până la genunchi.

Ai grijă ce accesorii folosești pentru că ele trebuie să se potrivească foarte bine cu outfitul tău. Fii atent la mărimea hainelor, acestea trebuie să ți se potrivească, în caz contrar vei fi o apariție extrem de amuzantă.

Nu purta pantofi cu pantaloni scurți și ai grijă la culorile pe care le alegi atunci când te îmbraci.

Frizură și barbă

Multe persoane greșesc atunci când folosesc produsele de hair-styling. Acestea nu trebuie folosite într-o cantitate extrem de mare și trebuie respectate instrucțiunile de aplicare. Poate că vrei să ieși în evidență cu noul tău look însă trebuie să ai grijă ce tip de frizură alegi. E posibil să nu îți stea bine deloc și să pari excentric.

Barba neîngrijită este o altă greșeală majoră de stil. Trebuie să ai grijă de ea în cazul în care decizi să o lași să crească astfel încât să te avantajeze.

Succesul stilului tău depinde numai de tine, așadar ai grijă de look-ul tău astfel încât să eviți greșelile majore pe care mulți dintre reprezentanții sexului tare le fac în ziua de astăzi.

Citește și despre trendurile de îmbrăcăminte din 2014.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *