logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Actorul Hugh Laurie va juca rolul principal într-un nou thriller medical

Actorul de origine britanică Hugh Laurie, cunoscut publicului pentru rolul principal din serialul medical „Dr. House”, va juca rolul personajului principal și în serialul „Chance”, un nou thriller medical.

Serialul „Chance” va fi produs de platforma online Hulu, iar o parte din episoade vor fi realizate de regizorul de origine irlandeză Lenny Abrahamson, cunoscut pentru filmele „Frank” (2014) şi „Room” (2015), două lungmetraje apreciate de public şi de criticii de cinema. Thrillerul medical „Chance” va fi primul serial regizat de cineastul irlandez.

Hugh Laurie, din nou în rol de doctor

Ca Dr. Gregory House, în serialul „Dr. House”, Hugh Laurie a jucat rolul unui medic dependent de medicamente, cu numeroase probleme și cu relații complexe. Acum, ca Eldon Chance, în serialul „Chance”, actorul britanic se pregătește să joace, ca rol principal, personajul unui medic complicat și cu relații tulburătoare.

Produs de Hulu, noul thriller medical „Chance” se inspiră dintr-un roman scris de Kem Nunn şi prezintă povestea unui medic specialist în neuropsihiatrie a cărui viață este dată peste cap după ce se implică într-o aventură cu Jaclyn Blackstone, soția abuzată a unuia dintre detectivii din Oakland. Problemele apar în momentul în care Eldon Chance își dă seamă că femeia suferă de o formă de tulburare de personalitate multiplă și că trăiește alături de un soț gelos și periculos. Chance trebuie să facă față unui divorț aprins și suferinței tot mai mari a unei fiice adolescente.

La realizarea episodului-pilot al noii producții cu tematică medicală au colaborat scenaristul Kem Nunn, regizorul Lenny Abrahamson, creatoarea Alexandra Cunningham şi producătorul TV Michael London.

Hulu a comandat deja două sezoane şi 20 de episoade pentru acest serial, a cărui lansare este prevăzută pentru sfârşitul anului 2016.

https://www.youtube.com/watch?v=AifiouvIylM

Cine este Hugh Laurie?

Hugh Laurie este un actor britanic cunoscut pentru lungmetraje precum „Raţiune şi simţire” (1995), seria „Stuart Little”, „Maybe Baby” (2000) și „Street Kings” (2008).

Acesta a devenit însă celebru pe plan mondial datorită rolului său din serialul TV „Dr. House”, pentru care a trebuit să renunţe la accentul britanic. Pentru rolul din acest serial, Hugh Laurie a fost recompensat cu două premii Globul de Aur şi alte trei nominalizări la prestigioasele trofee, două premii ale Sindicatului Actorilor Americani, două premii ale Asociației Criticilor de Televiziune şi a fost nominalizat de cinci ori la Premiile Emmy.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *