Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Adele vrea să își lanseze propria linie de îmbrăcăminte

Celebra cântăreață de muzică pop Adele vrea să își lanseze propria linie de îmbrăcăminte pentru mame stilate, în parteneriat cu o firmă specializată în distribuirea de măsuri mari.

Presa britanică scrie că Adele ar pregăti o linie de articole de îmbrăcăminte destinată mamelor ocupate, dar „stilate”, care ar putea fi lansată la finalul acestui an. Cu viitoarea sa colecție de haine, cântăreața de 27 de ani ar putea pune în umbră celebri creatori de modă.

Este doar începutul, însă a cerut sfaturi de la mai mulți designeri, lucrând în același timp la propriile ei schițe”, a declarat pentru publicația britanică Now o sursă apropiată interpretei de muzică pop. „Vor fi și câteva piese semnate de ea, cum ar fi îmbrăcăminte ei favorită de iarnă, dar mai ales va fi mix de haine de zi, în tonuri neutre. A ales într-adevăr fabrici de materiale de înaltă calitate pentru că hainele sunt menite să fie confortabile, mai presus de orice”, a mai completat sursa apropiată cântăreței britanice.

Potrivit publicației săptămânale Now, Adele ar fi luat deja legătura cu firma Evans, specializată în haine cu măsuri mari. Evans a colaborat deja cu vedeta la crearea unei colecții de haine pentru femei, inspirată din rochia purtată de Adele la premiile Grammy în 2012.

Când am lucrat cu designeri Clements Ribeiro, ei au folosit modele încercate și testat pe Adele. Colecția lor de haine de stradă, realizate pentru Evans, a inclus și rochia «Adele» – inspirată de tinuța pe care ea a purtat-o (n.r. la premiile Grammy în 2012)”, a declarat Tom Doran, reprezentant al companiei Evans, pentru revista Now.

Nu este deranjată de aspectul său fizic

În luna noiembrie, cu ocazia lansării albumului „25”, Adele a vorbit despre aspectul său fizic într-un interviu la emisiunea australiană „60 Minutes”.

Mereu mi s-au pus întrebări despre fizicul, greutatea, stilul meu etc. Înțeleg foarte bine acest lucru. Nu mi se pare în regulă totuși că nu se pun aceleași întrebări și bărbaților”, spunea Adele. „Oamenilor li se părea incredibil că am succes, deși port «o măsură mare». Nu fac muzică pentru priviri, ci pentru urechi. Oricum nu îmi pasă, muzica nu se vede, se ascultă. Prin urmare, de ce să conteze?”, a întrebat retoric artista.

Adele, pe numele său real Adele Laurie Blue Adkins, este una dintre cele mai cunoscute cântărețe britanice, printre stilurile abordate de ea numărându-se pop, soul, blues și jazz. Până în prezent a lansat trei albume: „19”, „21” și „25”. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără „Someone Like You”, devenită în 2011 numărul 1 în Marea Britanie, „When we were young”, „Crazy for You”, „Rolling in the Deep” sau „Hello”. De asemene,a la Premiile Grammy din 2009, Adele a câștigat premiile pentru „Cel mai bun artist debutant” și „Cea mai bună voce pop”.

Cristina

Cristina

Cris este o persoană sociabilă, creativă și curioasă să descopere tot timpul lucruri noi. Uneori auto-didactă, îi plac provocările și nu renunță până nu găsește soluții la situațiile cu care se confruntă. Printre hobby-urile ei se numără cititul, excursiile, plimbatul cu bicicleta, bord game-urile, jocurile pe Playstation și vizionarea serialelor preferate. La facultate Cris a studiat jurnalismul, comunicarea mediatică, dar a urmat și cursuri de pedagogie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *