Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
Angelina-jolie
Angelina-jolie

Angelina Jolie a devenit profesor universitar

Actrița americană Angelina Jolie a devenit, încă din luna mai, profesor universitar în cadrul London School of Economics. Ea va preda un curs în cadrul programului de master „Femei, Pace şi Securitate”.

Urmare a acestui fapt, Melanne Verveer, directoare a aceluiaşi program de master la Universitatea Georgetown (unde, printre alţii, au studiat Bill Clinton şi Bradley Cooper) şi-a exprimat intenţia de a se întâlni cu actriţa pentru a-i propune o colaborare. Şi lucrurile se pare că s-au concretizat. Conform site-ului „US Weekly”, în viitorul apropiat faimoasa actrița va preda şi la Georgetown.

Melanne Verveer a declarant următoarele „Am fost încântată s-o întâlnesc pe Angelina Jolie şi să discutăm despre cum am putea colabora pentru a aborda acelaşi program pe care-l derulează în Anglia şi de partea cealaltă a Atlanticului.”

Cariera didactică a Angelinei Jolie vine ca o urmare firească a faptului că ea este de ceva vreme Trimis Special al Înaltului Comisariat ONU pentru refugiaţi. Dar, mai ales, actriţa a dovedit în timp, prin atitudinile şi poziţiile sale publice, că este o militantă dedicată în lupta pentru drepturile femeilor.

În ultimul timp, Angelina Jolie pare să se ţină cât mai departe de rumoarea şi de agitaţia de la Hollywood – nu cu mult timp în urmă, actriţa a refuzat un rol principal într-o nouă adaptare cinematografică a romanului „Crima din Orient Express”, chiar dacă acesta i-ar fi oferit posibilitatea să intre în pielea aceluiaşi personaj întruchipat cu ani în urmă de o actriţă legendară: Lauren Bacall.

Angelina Jolie este cunoscută pentru filmele în care a jucat de-a lungul carierei sale, dintre care, cele mai cunoscute sunt următoarele: „Lara Croft: Tomb Raider”, „Mr. & Mrs. Smith”, „Girl, Interrupted”, „Wanted”, „Salt”, sau „Maleficent”. Actrița a fost distinsă cu un premiu Oscar pentru activitatea sa umanitară, aceasta fiind cunoscută pentru proiectele de caritate pe care le întreprinde. Angelina Jolie este căsătorită cu actorul Brad Pitt, alături de care are 6 copii, dintre care 3 sunt adoptați.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *