Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Aplicația Secret pentru mesaje anonime este disponibilă la nivel mondial

Aplicația Secret este disponibilă acum la nivel mondial pentru sistemele de operare Android și iOS. Această aplicație permite utilizatorilor să trimită scurte mesaje și imagini între ei în sistem anonim. Acest lucru i-a atras și denumirea de ”Twitter fără nume”, informează theguardian.com.

Atunci când o utilizezi, prietenii îți sunt extrași din lista de contacte sau email, dar postările și comentariile pe care le faci rămân întotdeauna anonime. Aplicația a avut un succes răsunător în Statele Unite ale Americii, motiv pentru care aceasta a fost lansată la nivel mondial. Cu toate acestea, Secret nu are capacitatea de a funcționa în mai multe limbi, astfel încât va putea fi folosită doar de către utilizatorii care vorbesc limba engleză.

Citat de către theguardian.com, co-fondatorul aplicației Chrys Bader a declarat: ”Am primit atât de multe cereri, încât nu am văzut rostul amânării”. Tot el a mai spus că Secret a fost lansată în Aprilie în Marea Britanie, Irlanda și Australasia, iar succesul de care s-a bucurat acolo i-a motivat să o lanseze la nivel mondial.

”Lansarea aceasta ne-a oferit o perspectivă diferită: utilizatorii interacționau dintr-o țară în alta, ceea ce este un lucru interesant pentru noi. Cred că suntem interesați în special de Brazilia, dar și curioși despre cum o vor utiliza în Japonia. Însă, oricum, toată planeta are acum posibilitatea de a o folosi și suntem nerăbdători să vedem efectele sale în diferite culturi.”, a mai spus Bader pentru theguardian.com.

Aplicația Secret vine pentru prima dată pe Android, o dată cu mai multe caracteristici exclusive pentru utilizatorii sistemului de operare de la Google. Astfel, aplicația va împărți news-feed-ul în două părți: una va arăta noutățile prietenilor în timp ce cealaltă va arăta cele mai bune postări din întreaga lume. Bader  a confirmat că cele două caracteristici vor fi adăugate și sistemului iOS în viitor.

Cover - Sursă foto: freepik.com
Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recomandări