Search
Generic filters
Exact matches only

Aplicații care te ajută să îți gestionezi mai bine banii

Economisirea banilor nu este o trăsătură de caracter pentru fiecare dintre noi. Cu siguranță, cu toții am trecut prin situații în care am cheltuit mai mult decât ne permiteam, sau în care am reușit să trecem prin salariu în doar câteva zile de la primirea acestuia. Din fericire, tehnologia ne vine în ajutor și în acest aspect al vieții noastre. Există mai multe aplicații mobile care ne pot ajuta să facem un management eficient al veniturilor noastre. Trebuie doar să le alegem pe cele potrivite pentru noi.

Maniila (iOS, Android – gratuit)

Pe lângă faptul că această aplicație ne trimite notificări atunci când trebuie să plătim o factură, ea ne afișează absolut toate veniturile, precum și toate cheltuielile noastre pe diferite achiziții. De asemenea, putem vedea și ceea ce datorăm sau ceea ce ni se datorează de la mii de entități diferite.

Expensify (iOS, Android – gratuit)

Aplicația ne urmărește cheltuielile și ne poate chiar fotografia și păstra chitanța. De asemenea, ea importă imformații despre conturile de pe cărțile de credit și bănci de la numeroase bănci și carduri din întreaga lume.

Mint (iOS, Android – gratuit)

Considerată de mai multe publicații ca fiind printre cele mai bune aplicații financiare, Mint trimite alerte atunci când suntem pe cale să ne depășim bugetul alocat, ne permite să ne evaluăm bugetul și să urmărim în timp real toate conturile din bănci. Putem de asemenea vizualiza la sfârșitul lunii toate cheltuielile în formă grafică și sub formă de tabel, chiar dacă informațiile vin de pe mai multe cărți de credit.

PayPal (iOS, Android – gratuit)

Aplicația ne ajută să păstrăm controlul asupra tuturor tranzacțiilor și achizițiilor online. De asemenea, poate fi folosită pentru a cumpăra bunuri de la unii retaileri din afara României.În plus, aplicația poate fi folosită pentru monitorizarea activității și pentru transferul de fonduri către prieteni.

Budgt (iOS – 2$)

Ușor de înțeles și de utilizat, Budgt este o aplicație care ne permite să ne implementăm cu ușurință cheltuielile. Este utilă mai ales pentru conversia automată a valutelor și este ușor de folosit pentru bugetul de zi cu zi.

Spendee (iOS, Android – 2$)

Cu o interfață plăcută și ușor de utilizat, aplicația ne plasează cheltuielile în diverse mari categorii, precum mașină, familie, entertainment etc.

MoneyWise (Android – gratuit până la 7$)

Aplicația poate fi folosită și offline, crează și editează bugete multiple, adaugă venituri în mod automat, setează plăți recurente și poate exporta datele într-un fișier HTML, pe email sau spreadsheet.

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *