logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cadouri LEGO potrivite pentru pasionații de toate vârstele

cadouri lego
PASIONATI_LEGO

LEGO este una dintre cele mai populare jucării din toate timpurile, cu care fiecare dintre noi a avut ocazia să se joace cel puțin o singură dată atunci când a fost copil. Există, însă, multe persoane care nu s-au putut despărți de micuțele piese nici la maturitate, astfel că au dus această pasiune la un nivel superior. Pasionații de LEGO sunt dispuși să investească resurse valoroase pentru a se putea bucura de o colecție de piese cât mai vastă și mai satisfăcătoare. Nu trebuie să existe o ocazie specială cu ajutorul căreia să își dorească creșterea numărului de figurine, de aceea vor accepta cu plăcere oricând micuțele personaje pe care le apreciază atât de mult.

În perioada sărbătorilor de iarnă, atunci când se instalează o goană generală după cadouri, cei care trebuie să-i bucure pe pasionații de LEGO nu au de ce să își facă griji. Producătorii au creat diferite categorii, în funcție de vârsta destinatarului, pentru că atunci când ești copil, un grad de dificultate ridicat al jocului te poate frustra. În cazul pasionaților care au depășit perioada copilăriei, lumea în miniatură a acestora poate fi extinsă cu o multitudine de piese și figurine noi, care se diferențiază în funcție de tema din care fac parte.

Jumătate din efortul depus în găsirea unui cadou este deja realizat de către cei de la LEGO, iar cealaltă jumătate de către noi. Astfel că, îți prezentăm câteva dintre temele care te pot inspira în preajma sărbătorilor din acest an:

Cadou lego 1

  1. Calendarele Advent sunt seturile de LEGO pe care le poți face cadou cuiva drag exclusiv în această perioadă. Sărbătorile de iarnă sunt ocazia potrivită de a-i face fericiți pe pasionați, cu ajutorul acestor serii de piese pe care le vor descoperi în fiecare zi a lunii decembrie, până la venirea Crăciunului.

cadou lego 2

2. LEGO NINJAGO este tema perfectă la care trebuie să te gândești dacă darul pe care vrei să îl oferi se adresează pasionaților de arte marțiale. Construcțiile din această categorie pot fi realizate pe baza unor povești cu maeștri și răufăcători care vor să distrugă lumea. Tancul de gheață este perfect pentru personajul Zane care trebuie să înfrunte soldații rechin, iar avionul pentru incursiuni Ultrasonic Rider are armele detașabile necesare pentru a-l ajuta pe Maestru Yang să iasă victorios din luptă.

3. LEGO Star Wars este o temă îndrăgită de un număr mare de oameni, fie ei pasionați de LEGO sau nu. Filmele cu același nume au inspirat crearea unei game care oferă multe oportunități de construire a galaxiilor, navetelor și personajelor născute în imaginația pasionaților. În acest an, producătorii au realizat un mix între personajele mult iubite și perioada specifică sărbătorilor, astfel că au pregătit un calendar Advent care sporește bucuria celui ce va primi în dar acest set. Tot din tematica Star Wars face parte nava Imperială de luptă reprezentată la scară mare. TIE Fighter face parte dintr-o serie de colecție care impresionează nu doar prin dimensiunea sa, ci și prin numărul de 1685 de piese.

Cadou pasionati 4

4. LEGO Minecraft a fost inspirat de un joc video de construcție într-o lume 3D. Pasionații de LEGO își pot pune la încercare creativitatea realizând o fortăreață mare cu turnuri de veghe, un templu din junglă cu coridoare întunecate sau un ascunziș din zăpadă care îi va proteja în expediția ta.

Alte teme pe care pasionații de LEGO ar putea să le îndrăgească foarte mult și pe care să și le dorească în colecția lor sunt: The LEGO Batman Movie, LEGO Marvel Super Heroes, sau LEGO Nexo Knights.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *