Search
Generic filters
Exact matches only

Câștigătorii National Geographic Traveler Photo Contest 2015

[tps_header]

Revista National Geographic Traveler a publicat zilele trecute lista câștigătorilor concursului National Geographic Traveler Photo 2015. Printre fotografiile câștigătoare se numără portrete, scene în aer liber şi imagini care redau semnificația unor locuri din întreaga lume.

Marele premiu a fost câștigat de „Whale Whisperers”, o imagine realizată de Anuar Patjane din Mexic. În imagine este prezentată o balenă cu cocoașă şi puiul ei nou-născut, care sunt înconjurați de scafandri, în Insula Roca Partida din arhipelagul Revillagigedo, Mexic, care ar putea fi înscris în patrimoniul UNESCO pentru a putea fi protejat acest habitat.

Pe locul al doilea în această competiție s-a situat fotografia „Gravel Workmen”, realizată de Faisal Azim din Bangladesh, iar, pe locul al treilea, s-a clasat imaginea „Camel Ardah”, de Ahmed Al Toqi din Oman.

Printre imaginile câștigătoare, selectate în cadrul concursului din acest an, se numără și cea a fotografului român Eduard Guţescu. Fotografia sa prezintă un peisaj de basm surprins în satul Peştera de judeţul Braşov. Aceasta este intitulată „Land of Fairy Tales” şi a primit o menţiune specială (Merit Winner) la National Geographic Traveler Photo Contest 2015.

În cele ce urmează vă prezentăm o galerie foto cu imaginile premiate în cadrul National Geographic Traveler Photo 2015.

[/tps_header]

Whale Whisperers

Premiul 1: Whale Whisperers (Balenele șoptitoare)

Scufundări cu o balenă cu cocoașă și puiul ei nou-născut în timpul unei croaziere în jurul Roca Partida. (Revillagigedo, Mexic)

Credit foto: Anuar Patjane

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *